Sevilla poklekla na Pizjuanu, Vilarrealu minimalna pobjeda (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.09.18. | 22:40

Iznenađenje u 4. kolu La Lige.

Nogometaši Seville doživjeli su novi udarac ambicijama koje su gajili uoči početka sezone.

U četvrtoj prvenstveno utakmici sezone upisali su drugi poraz (uz pobjedu i remi), ovaj put na svom Sanchez Pizjuanu od autsajdera Getafea.

Dvostruki strijelac za goste bio je Angel Rodriguez (3', 38'), dok udarna momčad Pabla Machina predvođea Andreom Silvom, Nolitom, Vidalom, Banegom i Srabijom (kasnije ušao Ben Yedder) nije mogla postići niti pogodak.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/51bN" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/PpkE" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Ostala je Sevilla na 11. mjestu ljestvice nakon četiri kola, dok se Getafe popeo na peto mjesto sa 7 bodova – tri više od Andalužana.

Ranije danas, Vilarreal je u gostima svladao Leganes, a jedini gol na utakmcii zabio Carlos Bacca u 65. minuti.

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/CrPCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Minimalnim pobjedama četvrto kolo su okončali i Espanyol te Alaves. Katalonci su pobijedili golom Garcije u 52. minuti Levante, dok je Alaves pobijedio Valladolid pogotkom Ibaija u trećoj minuti sudačke nadoknade. Dodajmo da je od 63. minute za poražene igrao hrvatski reprezentativac Duje Čop.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Duje Čop

Ostale Vijesti