Selo gori, a baba se češlja – Bayern sprema rekordnu ponudu dok traje pobuna protiv Kovača

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.02.19. | 09:17

Veliki problemi za hrvatskog trenera.

Ponovno turbulencije u Bayernu.

Atmosfera u momčadi Nike Kovača ponovno je proključala. Kako prenosi Bild, odnosi u svlačionici ponovno su dostigli točku usijanja između pojedinih igrača i hrvatskog trenera, a sve je počelo uoči utakmice sa Stuttgartom kada je bivši hrvatski izbornik zakasnio na trening pet minuta. Vjerojatno to ne bi bio toliki problem da Niko nije dan ranije očitao bukvicu svojim nogometašima zbog kašnjenja.

Potom su rezerve iz utakmice s Augsburgom – Ribery, Martinez, Sanches, Rafinha i Davies – trenirali s Nikinim bratom i pomoćnikom Robertom, dok je glavni trener predvodio video-analizu. Igrači su se pobunili zato što ne treniraju s Kovačem starijim kojemu se žele nametnuti uoči utakmice u Ligi prvaka s Liverpoolom.

Ono što je najviše prouzrokovalo kaos u svlačionici Bavaraca bio je direktan obračun jednog od glavnih igrača s Kovačem. Thiago Alcantara zamijenjen je u 82. minuti utakmice Javijem Martinezom, a bivšem igraču Barcelone to se nimalo nije svidjelo. Iz tog razloga je poslije utakmice započeo paljbu po treneru u svlačionici unosivši mu se u lice, a ni Kovač navodno nije ostao dužan.

 

 

I dok ovaj potpuni nered traje među igračima i strukom, uprava s druge strane radi na nekim drugim stvarima.

Kako prenosi njemački Focus, desna ruka predsjednika Hoenessa, Karl-Heinz Rummenigge, u bavarsku metropolu jako želi dovesti nezadovoljnu zvijezdu Serie A. Riječ je o Pauli Dybali, za kojega je Bayern pokazivao interes i pred ovaj zimski prijelazni rok, kao i prije dvije godine kada ga je Rummenigge otvoreno hvalio.

„Postoji nekoliko fantastičnih igrača na tržištu, a prvi kojega bih htio dovesti u Munchen je Paulo Dybala“, izjavio je svojedobno bivši igrač njemačke reprezentacije i bavarskog kluba. Kako prenosi talijanski Tuttomercato, uprava njemačkog prvaka pripremila je ponudu od 75 milijuna eura za Argentinca koji je dolaskom Cristiana Ronalda u Torino pao u drugi plan, a Bayern ga planira privoljeti na dolazak i plaćom od 10 milijuna eura. To bi bila rekordna odšteta koju bi ovaj klub isplatio za jednog igrača.

Cjelokupna situacija u Munchenu, sa kaosom u svlačionici i nezainteresiranošću uprave, uvelike podsjeća na naslov TV serije iz susjedne zemlje – Selo gori, a baba se češlja.

 (Foto: Reuters)


Tagovi

Niko KovačPaulo DybalaThiago AlcantaraUli HoenessKarl Heinz Rummenige

Ostale Vijesti