Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sedloski: "Krivo mi je, rekao sam igračima da izdrže još pet minuta i da paze na Menala..."

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.07.22. | 22:59

Odigrali smo protiv Dinama dvije dobre utakmice, ali Dinamo nas je dobio na iskustvo i individualnu kvalitetu. To je momčad koja je kaznila naše greške i promašaje, rekao je trebner Shkupija

Goce Sedloski bio je utučen, ali i ponosan. Opet mu je malo nedostajalo da izbaci Dinamo iz Lige prvaka, iako je njegova momčad, kao Vardar 2016. tako i sad Shkupi, ostavila dobar dojam u obje utakmice.

"U dvije utakmice smo jednoj momčadi kao što je Dinamo zadali dosta problema. Na poluvremenu sam rekao igračima da pripazimo prvih pet minuta, a mi baš u tom roku razdoblju primili gol. No, ponosan sam na svoje dečke, dali su maksimum, igrali smo protiv jako kvalitetne momčadi, koja ima širok roster. Meni su se ozlijedili Danfa i Hamidi, a njima uđe igrač koji je isti ako ne i bolji od drugih.. Dinamu želim Ligu prvaka, svojim igračima sam rekao da podignu glave, idemo se dalje boriti za naše ciljeve."

Stalno se vraćao na taj razgovor u poluvremenu, na to upozorenje igračima.

"Igrači su ispunili sve što sam tažio, ali ta greška nas je koštala. Poznajem Menala iz Dinama, brz igrač, trenirao sam ga i čim sam vidio da se zagrijava, upozorio sam igrače na njega. Ali, nismo izdržali tih pet minuta, baš nam je Menalo zakuhao."

Ključ utakmice vidio je u Dinamovoj kvaliteti.

"Dinamo je dobio na iskustvo i individualnu kvalitetu, ali druga bi bila utakmica da je Cephas zabio gol u prvom dijelu. Iskusni su, ne opraštaju priliku. Kažem, krivo mi je zbog tih pet minuta u nastavku. Igramo otvoren nogomet, danas nismo zabili, moraš iskoristiti jednu, dvije prilike ili slijedi kazna."


Liga prvaka, 2. pretkolo:

Utorak, 26. srpnja

AEK Larnaca – MIDTJYLLAND 3:4 (1:1, 1:1) (1:1)

ŠERIF – Maribor 1:0 (0:0)

VIKTORIA PLZEN – HJK 5:0 (2:1)

Diddeleng – PJUNIK 1:4 (1:0)

Shkupi – DINAMO 0:1 (2:2)

Shamrock Rovers – LUDOGOREC 2:1 (0:3)

Srijeda, 27. srpnja

Bodø/Glimt – Linfield 18.00 (0:1)

Zürich – Qarabag 19.00 (2:3)

Malmö – Žalgiris 19.00 (0:1)

Fenerbahçe – Dinamo Kijev 19.00 (0:0)

Slovan – Ferencvaros 20.30 (2:1)

Olympiacos – Maccabi Haifa 21.00 (1:1)

* u zagradama su rezultati prvih utakmica

 *Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Liga prvakaShkupiGNK DinamoGoce Sedloski

Ostale Vijesti