LEE SMITH/Action Images
LEE SMITH/Action Images

Schick prokomentirao 'wondergoal': Još u prvom dijelu primijetio sam da Marshall stoji daleko od gola

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 17:40

Ovo je gol zbog kojeg se isplati gledati nogomet.

Češka je s 2:0 svladala Škotsku i napravila veliki korak prema plasmanu u nokaut fazu Eura. Apsolutni junak utakmice bio je napadač Bayer Leverkusena Patrik Schick koji je zabio dva fantastična pogotka. No, dok prvi gol, kada je glavom pogodio kut Marshallovog gola, viđamo barem jednom tjedno, drugi je pogodak koji se viđa jednom u nekoliko godina i koji se pamti.

Schick je primijetio da golman Škotske David Marshall stoji daleko od linije i udarcem s 50 metara lobao nesretnog Škota i zabio za konačnih 2:0 (VIDEO).

Nakon utakmice Schick je prokomentirao taj, kako ga je reporter prozvao, 'wondergoal'.

"Još u prvom poluvremenu primijetio sam da Marshall stoji daleko od gola. Pomislio sam da ću ga, ako mi se pruži prilika, pokušati lobati. Prilika je i stigla. Kada je lopta išla prema meni, jednostavno nisam razmišljao. Samo sam opalio i zabio sam lijepi pogodak".

Ovim pogotkom Schick je skočio na čelo ljestvice strijelaca s dva pogotka koliko je zabio i Romelu Lukaku.

Utakmica protiv Češke igra se u petak (18. lipnja) u 18 sati, a na opasnog napadača neće trebati biti fokusirani samo naši stoperi, već i Dominik Livaković, pogotovo kada Schick primi loptu 50 metara od našeg gola...


Tagovi

Češkačeška nogometna reprezentacijaŠkotskaškotska nogometna reprezentacijaPatrik SchickDavid Marshall

Ostale Vijesti