Otkrivena težina ozljede Lionela Messija

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.02.19. | 10:10

Saznalo se hoće li igrati u El Clasicu.

Nogometaše Barcelone sredinom sljedećeg tjedna očekuje prva utakmica polufinala Kupa kralja protiv Real Madrida. U drugom El Clasicu sezone, Katalonci će tražiti i drugu pobjedu (prva je bila u prvenstvu 5-1) krajem listopada, a nakon sinoćnjeg remija s Valencijom, navijači Blaugrane nisu nikako mogli biti zadovoljni.

Osim činjenice da su uzeli samo bod na svom terenu s Valencijom, strijelac oba pogotka za klub s Camp Noua zaradio je ozljedu bedrenog mišića desne noge, a danas se otkrila i težina te povrede. Trener Ernesto Valverde direktno nakon utakmice je bio oprezan u najavama.

„Ne znam točno što je, ali može biti da je to manja nelagodna bol. Vidjet ćemo što će doktori reći, pa ćemo nakon toga evaluirati situaciju. Pretpostavljam da nije ništa strašno, ali nisam u mogućnosti otkriti ništa“, izjavio je strateg Barcelone.

Nakon pressice po završetku utakmice stvari su postali jasnije. Kako su prenijeli španjolski mediji, na čelu sa Onda Cero Radio, Lionel Messi neće odraditi liječničke preglede ni danas ni u ponedjeljak. U klubu su potpuno mirni jer je riječ o manjem udarcu. Ozljeda nije ozbiljnije prirode i očekuje se da će normalno zaigrati protiv Real Madrida.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ernesto ValverdeKup kraljaLionel Messi

Ostale Vijesti