REUTERS/Peter Powell
REUTERS/Peter Powell

Saudijski stric? Šef Man Uniteda pronašao kupce za igrače na transfer listi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 09:44

Ključno je osigurati sredstva za transfere u siječnju

Direktor nogometa Manchester Uniteda John Murtough bio je u Saudijskoj Arabiji na pregovorima o transferima početkom ovog mjeseca jer klub s Old Trafforda želi prodati igrače koji su mu višak kako bi prikupio sredstva za pojačanja u siječnju, izvještava Daily Mail.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Engleski medij navodi da je Murtough razgovarao s predstavnicima saudijske Profesionalne lige u Rijadu oko prodaje Jadona Sancha, Raphaela Varanea, Anthonyja Martiala i Casemira, igrača koji su “dostupni za transfer”.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Pretpostavlja se da je Murtough napustio Saudijsku Arabiju bez postizanja dogovora o bilo kakvim transferima, ali je uspostavio neke važne nove odnose za United i daljnji razgovori su planirani.

Ideja je odlična kad ti nedostaje novca: nađete bogatog strica, ako ne možete u Americi možete na Bliskom istoku te mu prodate robu koja vam ne treba, stric željan međunarodne afirmacije zadovoljan jer je doveo svjetske zvijezde, a vama sjela Božićnica za siječanj pun uživanja u čokoladi. I onda će Premier liga nekome dijeliti lekcije o (financijskom) fair-playu, poštenju, moralu… (rv)



Tagovi

Manchester UnitedSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligatransferinogometni transferiZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti