Borna jaksic/PIXSELL
Borna jaksic/PIXSELL

SASTAVI (Rijeka - Osijek): Sopić se odlučio za Veigu i Radeljića, Zekić starta s mladim Matkovićem

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 13:56

Utakmica počinje u 15 sati

Sopić Zekić su se u trenerskim karijerama našli jedan nasuprot drugog u tri navrata, a sve tri utakmice završile su – bez pobjednika.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Posljednji njihov okršaj vidjeli smo u 17. kolu ove sezone kad na Opus Areni nije bilo pogodaka, a u tom ogledu briljirao je Marko Malenica koji je 'glavni osumnjičeni' zašto Rijeka iz tog ogleda nije put Kvarnera odnijela sva tri boda. Malenica je gotovo pa uvijek protiv Rijeke bio na iznimno visokoj razini, a da mu momčad s Kvarnera 'godi' sigurno nije drago IvanovićuObregonu Mariću od kojih se očekuje da budu glavna opasnost po gol gostiju.

Stigli su službeni sastavi. Sopić je odlučio umjesto Smolčića od prve minute poslati na teren Veigu, a počinje i Radeljić. Janković je na klupi za pričuve. Zoran Zekić je u vatru od prve minute bacio mladog Matkovića.

Rijeka (4-1-4-1): Labrović - Veiga, Radeljić, Galešić, Goda - Selahi - Pašalić, Hodža, Fruk, Pjaca - Marić

Osijek (4-2-3-1): Malenica - Omerović, Duarte, Bralić, Jurišić - Cokaj, Nejašmić, Jugović - Pušić, Bukvić - Matković








Jubilarni 100. okršaj Rijeke i Osijeka u HNL-u (trenutni omjer je nešto na strani Rijeke, 36-28-35) na rasprodanoj Rujevici sudit će Duje Strukan (Split), pomoćni suci su Alen Jakšić (Split) te Goran Perica (Šibenik), dok je četvrti sudac Alen Terzić (Podstrana). U VAR sobi bit će Fran Jović (Zagreb), a AVAR je Hrvoje Radić (Split). Delegat utakmice je Željko Ukić (Zagreb), kontrolor suđenja Ivica Modrić (Zagreb), a časnik za sigurnost Miroslav Marković.



Tagovi

HNK RijekaOsijekHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti