Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

SASTAVI (Rijeka - Lokomotiva): Izmjene u oba sastava, Obregon predvodi domaće, Čop goste

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 14:03

Utakmica počinje u 15 sati (Max Sport 1)

Vodeća Rijeka od 15 sati dočekuje zagrebačku Lokomotivu i želi nastaviti svoj pobjednički niz kojeg predvodi sa svojim trenerom Željkom Sopićem. Trebala bi ovo biti utakmica u kojoj ćemo gledati lijep nogomet koji krasi i jednu i drugu momčad kroz sezonu, a nadamo se da neće nedostajati ni pogodaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Što se početnih sastava tiče, Sopić je odmah iskoristio povratnika Fruka, dok su Dilaver i mitrović na klupi, baš kao i Goda, a u vrh napada vratio se Obregon umjesto Marića. Čabraja je Šotičeka ostavio na klupi, davši prednost Goričanu koji je prošli tjedan odbio transfer u Rusiju (točnije Tatarstan, Rubin iz Kazanja), a Čop je dovoljno spreman da i ovoga puta predvodi Lokomotivin napad.

Pogledajte kako će izgledati početne postave:


Rijeka (4-3-3): Labrović – Smolčić, Galešić, Radeljić, Bogojević – Fruk, Selahi, Hodža – Pašalić, Obregon, Pjaca.

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina – Vranjković, Kalaica, Mersinaj, Žilinski – Marić, Smakaj – Krivak, Mudražija, Goričan – Čop.

Utakmicu na Rujevici sudit će Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), pomoćni suci su Ivan Mihalj (Velika Gorica) i Željko Bučar (Duga Resa), dok je četvrti sudac Mario Zebec (Cestica). U VAR sobi bit će Patrik Kolarić (Čakovec), a AVAR je Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat utakmice je Stjepan Žugaj (V. Gorica), kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac), a časnik za sigurnost Miroslav Cindrić.



Tagovi

RijekaNK LokomotivaLokomotiva ZagrebHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti