Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

SASTAVI (Osijek - Gorica): Jurišić i Lovrić ipak u početnih 11, gosti bez klasičnog napadača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 13:00

Dvoboj na Opus Areni počinje u 15 sati (HTV2, MAX SPort1)

Prva utakmica nedjeljnog programa Hrvatske nogometne lige počinje u 15 sati ogledom Osijeka i Gorice na Opus Areni. Bit će to njihov treći međusobni ogled ove sezone, a zasad svaka momčad ima po jednu pobjedu pred svojim navijačima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Što se forme tiče, Gorica ima čak pet prvenstvenih poraza u nizu, dok Osijek u istom periodu ima po dvije pobjede i remija, kao i poraz u prošlom kolu od Istre 1961 na Aldo Drosini.

Treneri Zoran Zekić i Dinko Jeličić odlučili su se za sljedeće početne postave:

Osijek (4-3-3): Malenica - Gržan, Duarte, Bralić, Jurišić - Nejašmić, Cokaj, Pušić - Bukvić, Mierez, Lovrić

Iako je Roko Jurišić imao problema s ozljedom, ipak će krenuti od prve minute, kao i Lovrić koji je dobio prednost ispred Omerovića.

Gorica (4-2-3-1): Banić - Munksgaard, Maloča, Krizmanić, Štiglec - Mrzljak, Soldo - Mitrović, Kapulica, Rukavina - Ilečić

Jeličić se odlučio za postavu bez klasičnog napadača, Ilečić je dobio prednost ispred Matavža koji je ostao na klupi, kao i Pršir.

Utakmicu će suditi Fran Jović iz Zagreba s pomoćnicima Lukom Pušićem (Zagreb) i Ivanom Starčevićem (Bjelovar). Četvrti sudac je Ante Čulina (Zagreb), VAR je Ante Čuljak (Zagreb), AVAR: Ivan Vučković (Zagreb).






Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLOsijekNK OsijekHNK Gorica

Ostale Vijesti