Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

SASTAVI (Lokomotiva - Rudeš): Povratak Čavline, Goričan preselio na klupu, Krušlinu prednost ispred Šehića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.03.24. | 13:55

Utakmica se igra s početkom u 15 sati, a prijenos je na Max Sport 1 kanalu

Nakon što je 26. kolo Hrvatske nogometne lige jučer otvoreno remijem Varaždina i Istre 1961, kolo će se nastaviti utakmicom Lokomotive i Rudeša na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bit će to njihov treći ovosezonski međusobni ogled, a dosad smo vidjeli samo jedan pogodak. Zabio ga je Indrit Tuci u minimalnom slavlju Lokomotive sredinom rujna, dok su početkom prosinca odigrali bez pogodaka.

Treneri Silvijo Čabraja i Davor Mladina za današnju su susret odabrali sljedeće početne postave:

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina - Bartolec, Vranjković, Leovac, Žilinski - Smakaj, Marić - Šotiček, Mudražija, Canjuga - Čop

Čavlina se vratio na gol, Šubarić je preselio na klupu, a Canjuga je dobio prednost ispred Goričana.

Rudeš (4-2-3-1): Marković - Karačić, Mrčela, Pavković, Krušlin - Pasariček, Vukmanović - Brajković, Ćorić, Latković - Mašala

Krušlin se vratio na mjesto lijevog beka, Šehić je preselio na klupu, a Riad Mašala je za pobjednički pogodak protiv Gorice nagrađen mjestom u početnih 11.

Utakmicu sudi Mario Zebec iz Cestice, pomagat će mu Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta, Nikola Kečkiš iz Virovitice i Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. U VAR sobi sjedit će Riječani Ivan Bebek i Luka Pajić.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK RudešRudešLokomotiva ZagrebNK Lokomotiva

Ostale Vijesti