Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

SASTAVI (Istra 1961 – Rijeka): Majkić se vratio na gol domaćih, gosti s pet ofenzivaca

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.04.24. | 18:02

Utakmica na Aldu Drosini počinje u 19 sati (MAX Sport 1)

Dinamo je jučerašnjom pobjedom u Gorici Rijeci došao na -2 i ako Rijeka danas ne slavi u Puli, ostavit će Plavima priliku da u srijedu, 17. travnja skoče na vrh ljestvice. No, o tom, potom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rijeka ovaj susret dolazi kao priličan favorit. Em je u fantastičnoj formi, em je u 13 proljetnih utakmica upisala 12 pobjeda i poraz (golom iz jedanaesterca od Dinama u sudačkoj nadonkadi), em je u zadnjih 11 utakmica prilila samo jedan gol (iz spomenutog jedanaesterca od Dinama u sudačkoj nadoknadi). Sopićeva družina djeluje nezaustavljivo, dok domaćin nema imperativ pobjede, no Paolo Tramezzani sigurno ima motiv zapapriti borbu za naslovom.

Evo za koje postave su se odlučili treneri Paolo Tramezzani odnosno Željko Sopić:

Istra 1961 (3-4-2-1): Majkić – Koski, Majstorović, Marešić – Kadušić, Blagojević, Petrusenko, Devetak – Ekong, Vuk – Filet.

Rijeka (4-1-4-1): Labrović – Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda – Selahi – Pašalić, Fruk, Janković, Pjaca – Marić.

Sudi Dario Bel (Osijek), pomoćnici su Goran Pataki (Đakovo) i Dino Knez (Osijek), a četvrti sudac Domagoj Kurtović (Osijek). VAR sudac je Mario Zebec (Cestica), AVAR Anto Marić (Zagreb), delegat utakmice Damir Bogdanović (Vukovar), kontrolor Ivica Modrić (Zagreb), a časnik za sigurnost Miroslav Cindrić.



Tagovi

Istra 1961HNK RijekaHrvatska nogometna ligaAldo DrosinaPaolo TramezzaniŽeljko Sopić

Ostale Vijesti