Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

SASTAVI (Dinamo - Istra 1961): Jakirović opet s dva napadača, pitanje je samo je li 'poljudsko otkriće' lijevo ili desno

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.04.24. | 15:18

Utakmica na Maksimiru počinje u 17 sati (MAX Sport i HTV 2)

Dinamo protiv Istre 1961 (17 sati) nastavlja lov na Rijeku. Puljani bi na tom putu trebali biti samo usputna prepreka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Oni nemaju što za izgubiti te će nam sigurno pokušati otežati posao. Sa psihološke strane, pobjede protiv Hajduka su nam vjetar u leđa. Puno toga nam se dogodilo ove sezone, ali s tim pobjedama smo vratili kontrolu te sada ovisimo sami o sebi“, kazao je Sergej Jakirović uoči ogleda, na koji se osvrnuo i njegov kolega Paolo Tramezzani.

„Nedostaje nam dio momčadi, ali to nam ne predstavlja problem, jer imamo puno igrača na raspolaganju. Igramo protiv kvalitetne momčadi na njezinom stadionu, gledamo Dinamo s velikim respektom kao i sve ostale suparnike, ali bez straha. Mislim da nema smisla razmišljati o utakmicama protiv Dinama u prošlosti, ovo je nova utakmica, nova prilika, tako na to gledamo. Uvijek je gušt igrati protiv dobrih momčadi“, kazao je Tramezzani.

A ovo je sastav Dinama za ogled protiv Puležana (Jakirović će opet zaigrati s dva napadača u 4-4-2 fomaciji, po svemu sudeći s rombom): Nevistić - P- Gabriel, Ristovski, Bernauer, Perković – Mišić - Sučić, Baturina, Vidović - Petković, Brodić.

Istra 1961 koja je bez ozlijeđenog Mlinara, te kartoniranih Petrusenka i Blagojevića, će istrčati u sljedećem sastavu, u 4-3-3 formaciji: Ćorić - Hujber, Koski, Marešić, Devetak - Ćuić, Ćalušić, Maurić - Kadušić, Filet, Valinčić.

Glavni sudac je Igor Pajač (Sv.Ivan Zelina), pomoćnici su Ivan Mihalj (Velika Gorica) i Jerko Crnčić (Vrbovec). VAR sudac je Mario Zebec (Cestica), a AVAR Goran Pataki (Đakovo).



Tagovi

GNK DinamoIstra 1961HNL

Ostale Vijesti