HRT Screenshot
HRT Screenshot

Samovojska: "Pitam se igra li u reprezentaciji krivi Pašalić, a još ne vidim Jakriovićev rukopis do kraja"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 07:59

Taj 'krivi' Pašalić ima 54 nastupa i osam golova za Vatrene, a radi se naravno, o Mariju Pašaliću

Mladi igrač Rijeke Marco Pašalić (22) u prvih devet nastupa za Rijeku namjestio je dva i zabio šest pogodaka i to onih od kojih svima zastaje dah. Oduševljenje Pašalićevim golgeterskim sposobnostima ne krije nitko pa tako ni iskusni Anton Samovojska.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

On je u HRT-ovoj emisiji posvećenoj Ligi prvaka na zanimljiv način komentirao je nadolazeću utakmice Rijeke protiv Lillea:

"Rijeka ima vrlo mlad kadar. Tu se vidi potencijal među tim igračima. Gledam Pašalića pa se pitam je li u reprezentaciji igra krivi Pašalić, kako je ovaj otvorio sezonu. Perfektno. Izvanredno. Kakva ljevica i kakve pogotke postiže, to je fantastično."

Taj 'krivi' Pašalić ima 54 nastupa i osam golova za Vatrene, a radi se naravno, o Mariju Pašaliću.

Podjetimo, Rijeka večeras na Rujevici od 20.15 dočekuje Lille u uzvratu playoffa Konferencijske lige. Rezultat iz prve utakmice je 2-1.

Osvrnuo se Samovojska i na Dinamo, odnosno, na promjenu trenera.

"Od Jakirovića se i moglo očekivati da će preokrenuti nekakve stvari, premda ja još uvijek ne vidim taj rukopis do kraja. Treba tu još puno detalja u igri. To je praktički igra kakvu Dinamo igra cijelo vrijeme. Pitanje je hoće li određeni igrač odigrati bolje nego prije. Dogodilo se da Petković odigra sjajno, potom je i Ivanušec odigrao sjajno, a bio je nevidljiv te je Dinamo došao do sjajnog rezultata", rekao je.




Tagovi

Sergej JakirovićMarco Pašalić

Ostale Vijesti