PIXSELL
PIXSELL

Samir Toplak vraća se u HNL!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.10.22. | 08:00

Donedavni trener Gorice preuzet će ulogu stručnog analitičara u emisiji "Studio HNL" koja se od ovog kola emitira odmah nakon posljednje utakmice

Nakon kratke pauze Samir Toplak vraća se u HNL. Doduše, ne na klupu već pred male ekrane s obzirom na to da će zamijeniti Marija Cvitanovića na mjestu stručno analitičara u emisiji “Studio HNL” koja ide na MAXSPORT kanalu.

“Toplak je već bio na utakmici U21 reprezentacija Hrvatske i Danske, analizirat će utakmice uz Rajka Magića a vidjet ćemo hoće li biti novih imena”, otkrio nam je Saša Marić, urednik i voditelj iznimno gledane emisije koja prati zbivanja u HNL-u.

Osim povratka Toplaka, novina je kako će emisija “Studio HNL” ići u novom terminu, odmah nakon posljednje utakmice tekućeg kola.

“Krenut ćemo uživo odmah nakon te zadnje utakmice prema rasporedu, uz javljanja trenera, analize tog dvoboja pa potom svih ostalih utakmica koje su se igrale u tom kolu”, kazao je Marić dodavši i kako će analiza suđenja biti i dalje sastavni dio emisije.

“Analizu će raditi Draženko Kovačić koji je inače kontrolor UEFA-e, a u slučaju njegove spriječenosti potrudit ćemo se angažirati Brunu Marića”, rekao je Marić.

Prva emisija sa Samirom Toplakom i Rajkom Magićem kreće ove nedjelje, odmah po završetku dvoboja Šibenika i Gorice.


Tagovi

HNLSamir ToplakSaša MarićBruno Marić

Ostale Vijesti