Salihamidžić i Bayern spremaju novi spektakularan transfer

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.07.20. | 09:44

Bavarci bi mogli imati spektakularan napad iz snova.

Bayern je ovo ljeto doveo Leroyja Sanea iz Manchester Cityja, no Bavarci žele dodatno osnažiti napad. Prema pisanju Francuskih medija njemački gigant je u potrazi za još jednim napadačem koji bi dodatno pojačao konkurenciju u samom vrhu, gdje je ordinira Robert Lewandowski, a odluka je pala na Edinsona Cavanija.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Bayern Munich are considering a move for the out-of-contract Edinson Cavani, according to Le10Sport.<br><br>Hansi Flick is keen to secure cover for Robert Lewandowski, and Cavani could be the perfect player to provide competition.<a href="https://t.co/0mdNldNV25">pic.twitter.com/0mdNldNV25</a></p>&mdash; SportzGlobal01 (@SGlobal01) <a href="https://twitter.com/SGlobal01/status/1288274970569842693?ref_src=twsrc%5Etfw">July 29, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Salihamidžić je navodno već kontaktirao Urugvajčevog agenta i ne bi bilo nikakvo čudo da napadača PSG od slijedeće sezone gledamo na Allianz Areni.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="de" dir="ltr">REPORT: Bayern Munich weigh free transfer for Cavani<a href="https://t.co/HMf7QJrQEb">https://t.co/HMf7QJrQEb</a></p>&mdash; beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA) <a href="https://twitter.com/beINSPORTSUSA/status/1288234028856946688?ref_src=twsrc%5Etfw">July 28, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Cavani se prethodnih dana povezivao s Benficom i Leedsom. No, gotovo je sigurno kako lisabonski gigant nema financijsku moć za platiti napadačevu godišnju plaću od 10-ak milijuna eura, dok je s Bavarcima ipak druga priča.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Michael Dalder/Reuters)

 


Tagovi

Edinson Cavani

Ostale Vijesti