Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Sahiti: „Ovaj gol neću nikad zaboraviti“; Awaziem: „Navijači su nas gurali do kraja“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.10.22. | 08:01

Riječ junaka pobjede na Poljudu

Hajduk je na Poljudu slavio s 2:1 protiv Varaždina, a junaci susreta bili su Emir Sahiti i Chidozie Awaziem. Bijeli su poveli prekrasnim golom Sahitija škaricama.

„Mislim da mi je ovo najljepši gol u karijeri. Baš mi je drago zbog toga. Ovaj gol neću nikad zaboraviti“, rekao je Sahiti nakon utakmice pa dodao:

„Bili smo fokusirani na utakmicu, zasluženo smo pobijedili. Prvo poluvrijeme smo bili baš super. Presing, sve smo radili kako je trener rekao. Ne znam što se dogodilo u drugom poluvremenu. Moramo pričati s trenerom i to analizirati. Naš trener to super radi. Moramo biti 100% fokusirani. Moj pogodak? To je za mene baš dobar gol. Bitno je da smo pobijedili. Sretniji sam zbog toga. Nadam se da ćemo tako i nastaviti i da ću ja što je moguće bolje nastupati za ovaj veliki klub, Hajduk.“

Drugu utakmicu zaredom Awaziem je zabio za pobjedu Hajduka, a otkrio je da je njegov gol i bio uigran.

„Iskreno, osjećam sreću. Ne znam što reći, ali znam što osjećam unutar sebe. Sretan sam što smo pobijedili, što sam ja pomogao u tome. To je ono što ja želim u Hajduku, pobjeđivati uvijek i davati najbolje od sebe“, rekao je Awaziem, a potom dodao:

„Navijači su nevjerojatni. Hvala im na tome. Gurali su nas do kraja. Nije bilo tako, ali smo uspjeli pobijediti. Pogodak? Nekoliko puta smo pokušali slično na treninzima. Kada je Krovinović odigrao za Livaju, znao sam da će se ona vratiti, i da moram napraviti sve da zabijem.“ (KM)


HNL, 12. kolo

Petak, 7. listopada

Lokomotiva - Šibenik 1:1

Subota, 8. listopada

Hajduk - Varaždin 2:1

Istra 1961 - Dinamo - odgođeno

Nedjelja, 9. listopada

Slaven Belupo - Osijek, 15.00

Gorica - Rijeka, 17.10



Tagovi

HajdukChidozie AwaziemEmir Sahiti

Ostale Vijesti