PIXSELL
PIXSELL

Sada je i službeno: Kleinheisler predstavljen u Ateni

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.01.23. | 14:24

Mađarski reprezentativac i službeno je postao član grčkog velikana Panatihinaikosa

Laszlo Kleinheisler i službeno je predstavljen kao novi igrač Panathinaikosa. Mađarski reprezentativac i dojučerašnji igrač Osijeka potpisao je višegodišnji ugovor s grčkim velikanom. Osijek će u zamjenu za ispisnicu dobiti odštetu koja bi s određenim bonusima trebala iznositi oko 800 tisuća eura, a što je odličan novac za igrača koji bi za pet mjeseci mogao otići iz kluba potpuno besplatno.


Laszlo Kleinheisler stigao je u Osijek u veljači 2019. iz kazahstanske Astane. U četiri godine prometnuo se u jednog od najvažnijih igrača Osijeka i lidera koji je “kupio” tribine svojim stilom igre.

Dobar odnos koji je imao s navijačima nije poremetila niti situacija u kojoj se našao posljednjih mjeseci kada je odbio potpisati novi ugovor iako je klub išao do maksimuma koji je mogao ponuditi. Posljednje informacije nudile su priču kako je Osijek stavio na stol ugovor s godišnjom plaćom od 300 tisuća eura, dok je Kleinheisler tražio pola milijuna. I to je dobio u Ateni…

U međuvremenu je koketirao s nekoliko klubova a dolasku u Dinamo ispriječilo se ne baš pozitivno mišljenje Ante Čačića. Priča o Laciki u Hajduku ostala je tek medijsko naklapanje…

Kako bilo, Kleinheisler je u bijelo-plavom dresu odigrao 131. utakmicu što ga čini trećim strancem po broju nastupa, iza Bakira Beširevića (327) i Dumitru Mitua (196). Pri tome je zabio 21 gol i imao je 15 asistencija. Postao je i osječki zet a svi pamte nedavne dirljive obiteljske fotografije s djetetom na travnjaku Gradskog vrta.

Kleinheisler je u Osijeku igrao na poziciji lijevog krila koju će sada u potpunosti dobiti Kristijan Lovrić.


Tagovi

Laszlo KleinheislerNK OsijekPanathinaikos

Ostale Vijesti