Facebook NK Slaven Belupo
Facebook NK Slaven Belupo

Sada je i službeno: Dean Klafurić preuzima Slaven Belupo!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 20:49

Nesuđeni trener "lokosa" seli u Koprivnicu zamijeniti Tomislava Stipića

Kako smo već ranije najavili, Dean Klafurić od danas je novi trener Slaven Belupa. Iako se isprva povezivao s prelaskom na klupu Lokomotive, iznenadnim odlaskom Tomislava Stipića s klupe Farmaceuta otvorilo se novo mjesto za trenera u HNL-u. To mjesto je popunio upravo Klafurić koji je, kako tvrdi službena Facebook stranica kluba iz Koprivnice, danas poslijepodne potpisao ugovor. Nakon što je parafirao papire, nije skrivao sreću što je preselio u Koprivnicu.

"Osjećaj je fantastičan. Volio bih da Slaven i navijači imaju sinergiju kakvu su imali nekad, a drago mi je da je Uprava kluba u meni prepoznala trenera koji voli raditi s mladim igračima. Ovo je veliko priznanje i čast, a ja ću se truditi da isto i opravdam! " zadovoljno tvrdi Klafurić

Kako dodaje službeni Slaven, riječ je o 48-godišnjaku koji je dosad vodio ciparski Ethnikos, Hrvatski Dragovoljac, Goricu i poljsku Legiu, a radio je i u Dinamu, saudijskom Al-Nassru i emiratskom Al Ainu. Posebno valja istaknuti uspjeh s Legiom s kojom je osvojio prvenstvo i Kup u Poljskoj. Osim u seniorskom nogometu, Klafurić je veliki trag ostavio i u Školi nogometa Dinama u kojoj je trenirao i razvijao igrače Tina Jedvaja, Marka Pjace, Josipa Brekala, Borna Sose Nikole More i ostalih.

Spomenimo i kako se Lokomotiva na kraju odlučila za usluge Silvija Čabraje. Ovim potpisom nastavljaju se pojačane aktivnosti u 1.HNL. Nova sezona počinje već 17.srpnja, a Klafurićev Slaven Belupo će odmah u prvom kolu otputovati u Zagreb na noge prvaku Dinamu.


Tagovi

Dean KlafurićSlaven BelupoNK LokomotivaTomislav StipićHNL

Ostale Vijesti