Sad je jasno koja dvojica su platili zbog kiksa u Varaždinu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.19. | 13:23

Na njih dvojicu je Bjelica, čini se, mislio kad je rekao kako pojedini igrači žele igrati samo najveće utakmice.

„Svi misle da trebaju igrati u svakoj utakmici, kad oni to misle i na poziciji na kojoj oni misle. Onda se svi zivkaju međusobno, pokušavaju doći do beneficija, a kod mene nema beneficija. Jedino na terenu mogu pokazati da zaslužuju biti tu. Nekolicina njih koji bi rado igrali ove najveće utakmice, a svaka je velika za mene, danas su malo pokazali, a to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Na ovaj način malo će ih dobiti priliku u najvećim utakmicama", rekao je Dinamov trener nakon poraza.

Koji su to igrači? Zapitkivala se hrvatska javnost, a odgovor su izgleda dobili na jučerašnjoj utakmici protiv Lokomotive odnosno na kup utakmici preko tjedna.

Naime, mnogi su se začudili kad su primijetili ako u zapisniku nema dva važna imena iz Dinamove momčadi – Izeta Hajrovića i Amera Gojaka. Bjelica nije imenovao nikoga, niti je osobito isticao svoj bh.dvojac, ali njihov izostanak s posljednje dvije utakmice Modrih, protiv Karlovca u Kupu odnosno jučer protiv lokosa, daje do znanja kako su obojica na svojevrsnom hlađenju.

„Vidjet ćemo hoće li Gojak i Hajrović putovati u Manchester, vidjet ćemo trebaju li nam oni ili ne,“ rekao je nakon jučerašnjeg gaženja Lokomotive 4:0 Nenad Bjelica za 24sata.

Izgleda kako su oni prve žrtve Bjeličinog bijesa te su nezalaganje protiv Varaždinaca platili privremenim ispadanjem iz momčadi...

(foto: Pixsell)


Tagovi

Prva HNLIzet HajrovićAmer GojakNenad BjelicaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti