Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Rusi tvrde: Hrvati su odbili 5,5 milijuna eura za dva igrača, ali Rubin razmišlja pojačati ponudu. U igri još jedan veznjak?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.09.23. | 13:00

Prijelazni rok u Rusiji traje do 14.rujna u ponoć i moguće je da još bude iznenađujućih transfera

Kako je Germanijak neki dan izvjestio, Rijeka je odbila ponudu Rubina iz Kazanja za Niku Jankovića. Mladi veznjak je jedan od najvažnijih igrača momčadi s Rujevice, pravo na polovicu odštete iz njegova transfera ima i Dinamo, a navodno Modri imaju pravo prvokupa ako ponude pola iznosa odštete nekog drugog kluba. Kako bilo, u HNL-u je prijelazni rok gotov, možda Janković u Maksimiru bude opet tema na zimu, no, sad je još uvijek u igri za odlazak u Rusiju. Odnosno, u to vjeruju sami Rusi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema navodima nekoliko ruskih portala, Rubin iz Kazanja poslao je zadnjih dana dvije ponude, vrijedne ukupno 5,5 milijuna eura za dva igrača iz HNL-a. Rijeci za Niku Jankovića od tri milijuna eura te Hajduku za Portugalca Ferra vrijednu 2,5 milijuna eura. Međutim, oba su kluba odbili te ponude i zahvalili se Rubinu na interesu. Međutim, navode ruski mediji, prijelazni rok u toj zemlji traje do četvrtka 14.rujna u ponoć, a do tad bi Rubin mogao poslati nove, pojačane ponude na obje adrese. Premda, navodno ni sami igrači nisu baš zainteresirani za odlazak u 'ratnu zonu' i ligu, koja je, zapravo, blokirana od UEFA-e.

Naši, pak, ruski izvori tvrde da je Rubin zainteresiran za još jednog igrača iz HNL-a, radi se o Lindonu Selahiju, drugom Rijekinom veznjaku. No, kao i u slučaju Jankovića i Ferra vrlo su mali izgledi da bi Selahi zadnjeg dana prijelaznog roka mogao završiti u Kazanju. (T.N.)



Tagovi

HajdukHNK RijekaFerroNiko JankovićRubin Kazanj

Ostale Vijesti