Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Germanijak doznaje: Rubin Kazanj želi Jankovića, Rijeka odbila prvu ponudu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.09.23. | 12:00

Mladi veznjak najtraženiji je Rijekin igrač ovog ljeta, nakon Ludogoreca žele ga i Rusi, tamo prijelazni rok traje još četiri dana

Ruski Rubin iz Kazanja poslao je na Rujevicu ponudu za Niku Jankovića! Visina ponude zasad je nepoznata, ali, kako Germanijak doznaje, viša od one, nedavne ponude bugarskog Ludogoreca, koja je iznosila između dva i dva i pol milijuna eura. No, na Rujevici su samo odmahnuli rukom, Rusi će morati pojačati ponudu žele li Jankovića u svojim redovima, premda je pitanje i želi li mladi hit-veznjak karijeru nastaviti u Rusiji. Koja u ovim društveno-političkim okolnostima definitivno nije najbolji izbor za igrača, koji tek treba nogometno 'eksplodirati', odlazak u Rusiju danas više ne znači korak naprijed.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoga, i da Rubin idućih dana, a prijelazni rok u Rusiji traje do 14.rujna, pojača ponudu, Janković vjerojatno neće u Kazanj, već će ostati na Rujevici i čekati, zajedno s klubom, neku bolju priliku za transfer. No, i ovaj interes Rubina dokaz je Jankovićeva nogometnog napretka i potvrda odličnih igara u Rijeci, gdje je u nešto više od pola godine pod kormilom Sergeja Jakirovića postao jedan od najboljih, ključnih igrača riječkog kluba. Bio je najtraženiji igrač Rijeke u ovom prijelaznom roku, Damir Mišković nije ga želio prodati, vjerujući kako će u budućnosti i ponude biti izdašnije. Uostalom, pravo na polovicu iznosa odštete ima i Dinamo, koji ga se prelako odrekao ovog ljeta, prepustivši ga Rijeci. Da je Jakirović ranije došao u Maksimir, sigurni smo da bi i Niko Janković danas bio igrač Modrih. No, to je voda ispod mosta, tko zna što po tom pitanju nosi budućnost, ono što je sigurno, nastavi li Janković igrati kao dosad, zimskim prijelazni rok donijet će mu još boljih ponuda od ove iz Rusije.



Tagovi

Niko JankovićHNK RijekaRubin Kazanj

Ostale Vijesti