Pool via REUTERS/Pavel Golovkin
Pool via REUTERS/Pavel Golovkin

Rusi se cjenkaju, daju Vlašića "s popustom", čeka se odgovor sa San Sira

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 18:43

Niksi je tražena roba na Mercatu

Kako dani odmiču, tako se i raspetljava priča oko prelaska Nikole Vlašića iz CSKA u Milan, koji je, barem zasad, najozbiljnije zainteresiran za našeg reprezentativca.

Prvotna ponuda, ona u visini od 35 milijuna eura je upravo smanjena! Kako piše TuttoMercatoWeb, moskovljani su se predomislili i redefinirali svoju ponudu. Umjesto dosadašnjeg krutog stave o prodaji kao jedinom i isključivom modelu po kojem bi Vlašić napustio Moskvu, sada se pojavljuju i neke druge opcije.

Ako je vjerovati uvijek aktivnom i aktualnom portal koji detaljno prati transfere, pogotovo one u Italiji, CSKA je spreman spustiti ponudu na malo ispod 30 milijuna eura, uz nekoliko dodatnih opcija. Jedna od njih nudi Talijanima posudbu pa kasnije pravo otkupa, što je svakako ponešto drugačija računica od svih dosadašnjih “glasina”. Još uvijek nije poznato kako će Milan reagirati na ovakav razvoj situacije.

Ne smijemo zaboraviti, Vlašića žele i u Betisu, a i sam je u jednom razgovoru s medijima obznanio kako bi se rado okušao u La Ligi.

Reakcija će doći u najkraćem mogućem roku. Milan je danas i službeno predstavio svoju “devetku”, Olivera Girouda, dok će na desetku morati još malo pričekati. “Izdajnik” Calhangolu je pretrčao u redove Intera, Milan mora brzo odgovoriti, a Vlašić je čini se čovjek koji bi trebao preuzeti tu ulogu.

 


Tagovi

Nikola VlašićCSKA MoskvaMilan

Ostale Vijesti