Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Rožman uoči Gorice: Osciliramo, ali idemo prekinuti crni niz

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.02.21. | 12:52

Ono što je dobro za sve navijače Rijeke je činjenica da su Riječani u ovom nastavku sezone kud i kamo bolji izvan svojeg stadiona nego na njemu

Simon Rožman u utorak je potpisao vjernost klubu do 2024. godine, a u srijedu vodi svoje nogometaše na gostovanje kod momčadi koja im leži možda čak i najmanje od svih u ligi. Naime, Riječani s pravom nazivaju Goricu svojom „crnom mačkom“, jer istu momčad nisu pobijedili osam utakmica zaredom.

Rožman je toga svjestan i vjeruje u pozitivan rezultat, jer svaki drugi njegove bi pulene dodatno udaljio od toliko željene pozicije koja vodi u Europu.

„Osciliramo i igrački i rezultatski, ali nadam se dobroj utakmici s naše strane. Želimo se predstaviti u najboljem mogućem izdanju i prekinuti crni niz koji imamo protiv Gorice“, rekao je strateg Rijeke.

Ono što je dobro za sve navijače Rijeke je činjenica da su Riječani u ovom nastavku sezone kud i kamo bolji izvan svojeg stadiona nego na njemu. Ističe to i Rožman, koji se nada nastavku te tradicije.

„S četiri gostovanja donijeli smo kući devet bodova, dok smo na Rujevici uzeli samo dva boda od mogućih 12. Nadam se da ćemo nastaviti tu dobru tradiciju s gostovanja, ali moramo biti oprezniu, naročito iz prekida u kojima je Gorica vrlo opasna. Također, vraća im se i Lovrić kojemu treba malo prostora za pogodak i to su stvari kojima se moramo posvetiti ako želimo pozitivan rezultat“, zaključio je Rožman, koji u Gorici neće moći računati na usluge Capana, Čerina, Nwolokora i Velkovskog.

Utakmici u Gorici igra se u srijedu s početkom u 17 sati.



Tagovi

Simon RožmanHNK RijekaHNK Gorica

Ostale Vijesti