Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Mišković stao iza svojeg prvog čovjeka: Simon Rožman u Rijeci još 3,5 godine

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.02.21. | 15:29

Dosad je na klupi Rijeke skupio 33 pobjede, 9 remija i 19 poraza.

Iako posljednjih mjesec dana njegova momčad ne igra najbolje te mu rezultati ne idu u prilog, Simon Rožman dobio je veliki vjetar u leđa. Klub je pred njega stavio novi 3,5 godišnji ugovor, Slovenac nije dvojio ni sekunde te s Rijekom potpisao novi ugovor do ljeta 2024. godine.

„U proteklih godinu i pol dana iza nas je uspješan period. Uz pandemiju koronavirusa i bez navijača, napravili smo puno dobrih stvari, osvojili trofej i igrali skupinu Europske lige što je bio fantastičan rezultat“, rekao je Simon Rožman za klupske web stranice pa nastavio:

„Želja svih nas u Rijeci je da nastavimo i dalje istim putem. U ovom trenutku situacija možda ne izgleda najbolje, ali znali smo da će biti uspona i padova. Hvala klubu što razmišlja na isti način i svi zajedno želimo zajedno razvijati sadržaj na terenu, promovirati mlade igrače da bismo bili održivi, ali pritom ne zaboraviti na rezultatsku ambiciju koja je uvijek pokušati osvojiti trofej i igrati u europskim natjecanjima koja su na kraju svega točka na "i", dodao je Slovenac koji je ove sezone napravio veliki uspjeh uvevši klub u grupnu fazu Europske lige.

Podsjećamo, Rijeka je prošle sezone osvojila Hrvatski kup, a Rožman je na klupi zamijenio Igora Bišćana, današnjeg izbornika U-21 reprezentacije.

„Hvala klubu još jednom na potpori, ona jako puno znači cijelom stručnom stožeru i vjerujem da zajedno možemo ostvariti naše ciljeve u budućnosti“, zaključio je Simon Rožman.

Rožman je na klupi Rijeke zabilježio 33 pobjede, 9 remija i 19 poraza, a Damir Mišković je na ovaj način još jednom potvrdio kako u potpunosti vjeruje Rožmanu.


Tagovi

Simon RožmanHNK RijekaRijekaDamir Mišković

Ostale Vijesti