Pool via REUTERS/Nick Potts
Pool via REUTERS/Nick Potts

Roy Keane nakon poraza: Odustajem

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.11.21. | 16:05

Legenda Manchester Uniteda iskreno prokomentirala poraz

Igra bez igre, tako nekako bi se mogla opisati nedavno odigrana utakmica između domaćeg Manchester Uniteda i gostujućih “građana” pod kormilom Pepa Guardiole. Sve manjkavosti i boljke koje smo vidjeli u nedavnom potopu protiv Liverpoola, ponovile su se protiv Cityja i prava je sreća za navijače Uniteda da je danas završilo “samo” 2:0.

Solskjaerov posao je na tankom ledu, čini se da je samo pitanje dana kada je će uprava povući kočnicu i krenuti po novog stručnjaka na klupi.

Do tada, engleska javnost se zabavlja uz komentatore, redom bivše igrače, kako im vole tepati “pundite” a jedan od najglasnijih je svakako legendarni Roy Keane. On je danas ljutito izjavio sljedeće:

"Morali su razumjeti da je skoro poluvrijeme, da su na konopcima i da moraju ostati u igri. Pogledajte Shawa i De Geu. Kakve šanse imate u ovoj igri? Godinama sam ljutit na ove momke. Odustajem. Ovo su reprezentativni braniči. Ne mogu razumjeti tu obranu" iskren je bio veliki Irac

Podsjećamo, United je danas odigrao jako lošu utakmicu u kojoj je City dominirao od prve do zadnje minute. Obrana je opet podbacila čime su se Crveni vragovi vratili na početak. Opet imaju šest bodova minusa na tablici i opet su u opasnosti da im izmaknu vodeće europske pozicije. Ole je i dalje trener premda je samo pitanje trena kada će Norvežanin postati bivši.



Tagovi

Roy KeaneManchester UnitedManchester City

Ostale Vijesti