Ronaldo u svoju momčad želi dovesti hrvatskog napadača

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 18:07

Sjajna sezona nije prošla ispod radara.

Ante Budimir iza sebe ima sjajnu sezonu u La Ligi, iako je njegov klub Mallorca ispala iz lige njegove partije i 13 golova nisu prošli ispod radara.

Već neko vrijeme se piše o interesu Seville za 29-godišnjeg hrvatskog napadača pa čak i u trenutcima kad Mallorca nije bila siguran putnik u Segundu. No, danas se u španjolskim medijima pojavila informacija kako Budimira u svojim redovima želi Real Valladolid, čiji je vlasnik Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo.

Kako je Mallorca ispala iz lige Budimir može napustiti klub za sedam milijuna eura, koliko mu je ugrađena klauzula u ugovoru, a prema pisanju španjolske novinarke Marine Marcos, koja prati Valladolid, španjolski prvoligaš je spreman platiti taj iznos.

 

 

Ante Budimir prve je nogometne korake napravio u Radniku iz Velike Gorice, od kud sa samo 17 godina odlazi u LASK. Nakon Austrije se vraća u Goricu pa preko Intera i Lokomotive odlazi u St. Pauli. Uslijedila je talijanska avantura u Crotoneu i Sampdoriji, a od siječnja 2019. godine nastupa u dresu Mallorce. Trenutna tržišna vrijednost mu je 15 milijuna eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Susana Vera/Reuters)

 

 


Tagovi

Ante BudimirtransferiValladolidMallorca

Ostale Vijesti