Ronaldo u 15. momčad La Lige dovodi igrača koji je prije dvije godine vrijedio 70 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.06.20. | 10:04

Za njega je kombinirano plaćena odšteta veća od 100 milijuna eura, prije nekoliko godina bio je 10. igrač u izboru za Ballon d'Or, a danas…

Prije svega dvije godine ovaj 31-godišnjak je prema Transfrmarktu vrijedio čak 70 milijuna eura, da bi danas on bio preskupi „grijač klupe“, kako u Interu tako i u Unitedu, te se sada ovaj fantastični krilni napadač našao u takvoj situaciji da ga, usprkos svim njegovim kvalitetama, nitko ne želi u svojim redovima.

Za točno sedam dana Sanchez se vraća na Old Trafford budući da mu ističe jednogodišnja posudba u Interu. Jasno, nakon mizernih partija ove sezone u dresu Nerazzurra (17 nastupa, jedan pogodak i tri asistencije) Conte njegov ugovor ni u kojem slučaju ne planira otkupiti, dok s druge strane za njega nema mjesta ni kod Solskjaera što ovog nedvojbeno izvrsnog igrača dovodi u jako nezavidnu poziciju.

Naime, njegova primanja su toliko visoka da si ga, naročito u ovoj sada situaciji, malo tko može priuštiti, a ako želi igrati nogomet standardno Sanchez će morati biti spreman prihvatiti drastično smanjenje ugovora.

Zanimljivo, Sanchez je jedan od rijetkih igrača za čije su usluge klubovi izdvojili više od 100 milijuna eura. Udinese ga je doveo za 3, Barcelona za 26, Arsenal za 42,5, a United za 34 milijuna eura. Matematika je jasna…

Iako je pred njim još nekoliko godina na visokoj razini, jasno je kako Sanchez neće nastaviti karijeru u nekom od klubova koji su na razini onih u kojima je igrao prethodnih godina. Čileanac je spreman na „last dance“, a kako sada stvari stoje, postoji velika vjerojatnost da će njega doživjeti u španjolskoj La Ligi.

Naime, za njegove usluge zainteresiran je Valladolid, klub koji se trenutno nalazi na 15. mjestu španjolske La Lige, ali je puno poznatiji široj nogometnoj javnosti po tome što je predsjednik kluba legendarni Brazilac Ronaldo.

Ovu informaciju prenijeli su engleski Daily mail te španjolski portal football-espana, a hoće li se ovaj posao uistinu realizirati vidjet ćemo u narednim tjednima.

Sanchez u Valladolidu? Prije dvije godine svakome tko bi to pomislio rekli bismo da je lud, danas…

(foto: REUTERS/Victor Fraile)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiAlexis SanchezRonaldo

Ostale Vijesti