REUTERS/Toby Melville/File Photo
REUTERS/Toby Melville/File Photo

Ronaldo je opet CR7: Portugalac dobio svoj omiljeni broj u Manchesteru (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 12:57

Na leđima ga je dosad imao Urugvajac Cavani

Cristiano Ronaldo ponovno će nositi broj 7 na poleđini dresa, objavili su iz Manchester Uniteda. Dosadašnji vlasnik sedmice Edinson Cavani prebacio se na broj 21, pa je CR7 opet onaj stari u punom smislu te riječi.

Iskusni Portugalac priključit će se treninzima Crvenih vragova nakon što odradi petodnevnu izolaciju koja mu je propisana po povratku s reprezentativnih obaveza.

"Nisam bio siguran bi li bilo moguće da ponovno dobijem dres s brojem 7 ponovno, pa bih htio uputiti veliku zahvalu Ediju (Cavaniju, op. a.) za ovu nevjerojatnu gestu", rekao je 36-godišnjak.

Ronaldo tek treba debitirati za United otkako je u izrazito uzbudljivom posljednjem danu prijelaznog roka iznenadio nogometne navijače diljem svijeta i umjesto Cityja, s kojima ga se najviše povezivalo, otišao u Manchester United, u čijim se redovima od 2003. do 2009. prometnuo u jednog od najboljih igrača svijeta.

"Portugalska superzvijezda poznato je nosila legendarni dres tijekom svog prvog mandata u Unitedu i možemo potvrditi da će ga ponovno imati na leđima", stoji na službenim stranicama kluba s Old Trafforda.

Neumorni veteran neki je dan protiv reprezentacije Irske zabio dva kasna pogotka za preokret i pobjedu svoje momčadi, čime je stigao do 111. gola za Portugal i srušio rekord za najviše postignutih pogotka u dresu nacionalne vrste, kojeg je prethodno sa 109 pogodaka držao Iranac Ali Daei.


Tagovi

Manchester UnitedCristiano RonaldoEdinson Cavani

Ostale Vijesti