REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

VIDEO Roma slavi: Cristante u petoj minuti nadoknade nastavljene prekinute utakmice zabio za pobjedu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 20:45

Udinese je startao s novim trenerom, a Roma sa šestoricom novih igrača

Roma je u petoj minuti sudačke nadoknade nastavljene prvenstvene utakmice 32. kola Serie A s Udineseom u Udinama pobijedila 2-1, pogotkom Bryana Cristantea, čime se Vučica približila na četiri boda četvrtoplasiranoj Bologni, a pobjegla na četiri boda razlike šestoplasiranoj Atalanti pet kola prije kraja sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako će sljedeće sezone Italija imati pet klubova u Ligi prvaka, Roma je golom Cristantea napravila veliki korak ka ostvarenju cilja igranja u najbogatijem nogometnom natjecanju. S druge strane, 17. Udinese je ostao na 28 bodova, koliko ima i 18. Frosinone koji se nalazi u zoni ispadanja.

Podsjećamo, susret je prekinut prije 11 dana pri rezultatu 1-1 nakon što je branič Rome Evan Ndicka kolabirao na travnjaku u 72. minuti. Prije prekida Pereyra je doveo Udinese u vodstvo u 23. minuti, a izjednačio je Lukaku u 64.

Pogodak Cristantea glavom u petoj minuti sudačke nadoknade nastavka nastavka prekinute utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport).

Udinese je startao pod novim trenerom, Fabiom Cannavarom, jer je Gabriele Cioffi u međuvremenu smijenjen, ali s istim igračima kao nakon prekida, dočim je Daniele De Rossi uveo šestoricu novih, tako da su startali Abraham, u međuvremenu oporavljeni Azmoun te Pellegrini, Spinazzola i Manicni. Mogle su se, naime, promijeniti početne postave, ali nisu mogli igrati igrači koji su već bili zamijenjeni. Ndicka je u međuvremenu dobio dozvolu liječnika za povratak na teren, najmodernija dijagnostika nije pokazala da ima problema sa srcem.

Naslov prvaka već je osigurao Inter sa 86 bodova, 17 više od drugog Milana.


(G, Hina)


Tagovi

UdineseRomaDaniele De RossiFabio CannavaroSerie A

Ostale Vijesti