VIDEO Celta pobjedom blizu prvoligaškog spasa, Osasuna nemoćna bez Budimira

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 18:41

U obje popodnevne utakmice deblji kraj izvukle su momčadi čiji su igrači isključeni

Vrlo važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Celte ove nedjelje, u svom su Vigu svladali Villarreal 3-2 u ogledu 34. kola španjolske La Lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Celta se popela na 15. mjesto ljestvice te četiri kola prije kraja ima osam bodova iznad zone ispadanja. Villarreal je ostao na devetom mjestu.

Villarreal je poveo u 12. minuti pogotkom Alberta Morena, ali samo pet minuta kasnije ostao je s igračem manje na travnjaku nakon crvenog kartona Santija Comesane. Brojčanu prednost domaćin je iskoristio do kraja prvog dijela te je okrenuo rezultat na svoju stranu. Strijelci su za 2-1 bili Iago Aspas iz jedanaesterca u 22. te Norvežanin Strand Larsen u 39. minuti.

Unatoč igraču manje Villarreal je uspio izjednačiti golom Guedesa u 65. minuti, ali na kraju se domaćin ipak radovao. Za to je bio zaslužan Douvikas koji je glavom u 82. minuti pogodio za konačnih 3-2 prvoligaša iz Viga.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Nogometaši Betisa osvojili su ranije popodne ove nedjelje tri gostujuća boda, pobijedili su kod Osasune 2-0. Ključni korak prema tri boda gosti iz Seville su napravili krajem prvog poluvremena kada su postigli oba pogotka. U 41. minuti se prvi puta zatresla domaća mreža, a strijelac je bio Ayoze Perez, dok je u nadoknadi prvog dijela Pablo Fornals povećao na 2-0. Svemu tome je prethodio crveni karton kojeg je u 26. minuti zaradio domaći igrač Moncayola.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

U nastavku je Betis s igračem više rutinski čuvao prednost, a s nova tri boda je došao šestom Real Sociedadu na dva boda zaostatka. Osasuna je ostala u sredini ljestvice, na 11. mjestu.

Hrvatski napadač Ante Budimir, kao što je poznato, zbog ozljede nije odigrao ni ovu utakmicu za Osasunu.




Tagovi

CeltaVillarrealOsasunaBetisLa LigaPrimera

Ostale Vijesti