EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Rijeka se ponovno interesira oko napadača iz Gambije kojeg je svojevremeno htio Hajduk

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.04.21. | 11:20

Talijanski mediji javljaju kako su pregovori trajali i ove zime…

Na samom početku sezone, talijanski mediji plasirali su vijest kako je Rijeka poslala službenu ponudu na adresu Salernitane za gambijskog napadača Laminu Jallowa. Stasitog 25-godišnjaka na Rujevici su vidjeli kao idealnu zamjenu za Antonija-Mirka Čolaka koji je tih dana završavao transfer u PAOK, ali je u konačnici cijeli posao propao jer je sada već bivši klub Gambijca imao previsok odštetni zahtjev.

Talijanski Il Matino izvijestio je kako je Rijeka planirala dovesti Jallowa na posudbu s mogućnošću otkupa, ali kad se pojavila Vicenza, koja je odmah bila u stanju platiti 500 tisuća eura koliko je Salernitana za njega tražila, Riječani su postali svjesni kako se moraju okrenuti nekim drugim opcijama.

Jallow je tako završio u Vicenzi, ali taj se potez nije pokazao dobrim, kako za igrača, tako i za klub. Naime, ove sezone je u 18 prvenstvenih utakmica postigao tek dva pogotka, ali iako je on promijenio klub, a Rijeka našla zamjenu za Čolaka, interes dvojca Juričić – Mance nije nestao.

Zanimljivo, za istim je igračem svojevremeno interes pokazao i Hajduk, ali Bili su se okrenuli nekim drugim opcijama te se kasnije ispostavilo kako je Gambijac bio samo rezervna opcija…

No, vratimo se mi Rijeci. Oni su nastavili pratiti razvoj situacije oko igrača za kojeg vjeruju da bi se jako dobro uklopio u Rijeku, a najnovije informacije talijanskih medija govore kako bi se cijeli posao oko dovođenja Gambijca na Rujevicu mogao ponovno 'reaktivirati' ovog ljeta.

Nadalje, isti izvori pišu da su pregovori trajali i ove zime, ali zajednički jezik nije pronađen. S vremenom, pokazalo se kako se stvari se odvijaju u korist Rijeke, jer Vicenza je upala u financijske probleme, voljni su se riješiti Jallowa, a na Rujevici i dalje vjeruju kako je on idealan tip igrača za potrebe plavo-bijelih.

Nadalje, Rijeka ima dosta problema što se tiče napada. Ne realizacije, jer Drmić i Kulenović posljednje vrijeme igraju veoma dobro, već je problem taj što su obojica spomenutih na posudbi iz Norwicha, odnosno Dinama, a Rijeka nije u mogućnosti otkupiti njihove ugovore.

Corriere del Veneto piše da se ne treba isključiti mogućnost prodaje Gambijca ovog ljeta, a Rijeka je i dalje zainteresirana.

Kako će se cijela priča razviti, tek treba vidjeti, ali jasno je da gdje ima dima – ima i vatre…


Tagovi

Lamin JallowLamin JallowSalernitanaVicenzaSerie BHNLHNK RijekaRijekaprijelazni rokLjetni prijelazni roknogometni transferitransferi

Ostale Vijesti