Vanja Zubcic/Vecernji list
Vanja Zubcic/Vecernji list

Rijeka ostvaruje suradnju s Dugopoljem? Smodlaka: “Ideja je zanimljiva, vidjet ćemo”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 13:36

Odnosi s Orijentom 1919 od zimus su malo zahladili pa bi tako Rijeka mogla naći strateškog partnera u dalmatinskom drugoligašu.

Damir Mišković uistinu je zaposlen čovjek. Ovog ljeta ga omiljeni mu Pag neće tako puno vidjeti, jer njegova Rijeka prvo mora pronaći novog trenera, a onda tom istom Mangiji, Tadiću ili pak nekom trećem na raspolaganje osigurati kvalitetan kadar. No, to nije sve, jer sad se pojavila vijest kako Rijeka traži i strateškog partnera u 2. HNL gdje bi slala svoje mlade igrače ‘na kaljenje’.

Odnosi s Orijentom 1919 su malo zahladili zbog svega što se zimus događalo pa tako Mišković istražuje što se nudi i u ostatku lige. Sportcom javlja kako je ostvaren kontakt s Dugopoljem, a vijest je za njih potvrdio i predsjednik hrvatskog drugoligaša Mario Smodlaka.

“Pričao sam s predsjednikom Damirom Miškovićem o suradnji! Ideja je zanimljiva, vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je predsjednik Dugopolja Mario Smodlaka za Sportcom.

Dakle, nakon što suradnja s Hrvatskim dragovoljcem nije dugo potrajala, Rijeka bi se nakon Zagreba mogla okrenuti prema Dalmaciji. Zasad nema nikakvih konkretnih informacija na ovu temu, Smodlaka za Sportcom nije htio detaljnije pričati na tut emu, ali jasno je da – gdje ima dima, ima i vatre.

Zanimljiv bi to spoj bio, jer nitko od Riječana ne pamti po dobrom posljednji put kad su gostovali na Dugopolju. Bilo je to sad već davne 2014. godine kad ih je baš tamo ugostio Hajduk. Utakmica je završila bez pobjednika (1:1), ali je atmosfera bila poprilično kaotična.

"Ispričavam se Riječanima, igračima, trenerima, vodstvu, navijačima i svima, zapravo svim navijačima i našim navijačima jer oni koji su radili nered nisu navijači nego huligani. Oni ne vole Hajduk",rekao je tadašnji predsjednik Hajduka Marin Brbić poslije utakmice za Sportske novosti, a njegovu izjavu prenio je net.hr.


Tagovi

HNK RijekaRijekaDugopolje2. HNLHNL

Ostale Vijesti