Rijeka ima novog trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.03.21. | 11:48

Vruću klupu preuzeo je Goran Tomić, čije je ime isplivalo u prvi plan odmah nakon Rožmanove ostavke

Potraga za novim riječkim trenerom nije dugo trajala. Kako Germanijak doznaje, vruću klupu preuzeo je Goran Tomić, čije je ime isplivalo u prvi plan odmah nakon Rožmanove ostavke.

Tomić je bivši trener Lokomotive, a karijeru je trebao nastaviti u Kini, točnije tamošnjem prvoligašu Guangzhou Cityju. Međutim, u tome ga je spriječio sveprisutni virus, zbog kojega nije mogao dobiti vizu.

Ipak, nova vrata uskoro su mu se otvorila i u nastavku sezone gledat ćemo ga na klupi kluba koji je upao u veliku krizu. Hoće li ga uspjeti izvući, pokazat će vrijeme.

U HNL okvirima najviše trenerskog znanja pokazao je u Lokomotivi, s kojom je bio viceprvak države, a prethodno je sjedio i na klupi Istre, odnosno svojeg Šibenika. Ne smijemo zaboraviti ni na kinesku avanturu u kojoj se isprofilirao od 2013. do 2016. godine.

Klupa Rijeke nedvojbeno će mu biti najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, jer od kluba s Kvarnera svake se godine očekuje izlazak u Europu, a po mogućnosti i osvajanje jednog od dva nacionalna trofeja.

Službeno predstavljanje trenera Tomića bit će u 14 sati.


Tagovi

Goran TomićRijeka

Ostale Vijesti