Rijeka ga se prije dvije sezone odrekla, a on trpa kao na traci

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.09.20. | 09:29

Klub sa Rujevice sad dovodi igrača koji nije zabio više od godinu dana.

Dario Vizinger je nakon fenomenalne sezone u Celju gdje je svojim golovima klub odveo do povijesnog naslova prvaka ostvario transfer u austrijski Wolfsberger i već u prvim tjednima pokazao kako će biti sjajno pojačanje.

Naime, 22-godišnjak je prošle sezone u 35 utakmica za Celje postigao 22 gola, dok je na početku ove zabio gol u tri susreta. Sjajne igre nisu mogle proći ispod radara te je mladi napadač prije par tjedana promijenio sredinu i za 800 tisuća eura postao novi igrač Wolfsbergera.

Austrijska avantura nije mogla početi bolje za 22-godišnjeg Čakovčanina, u prvoj utakmici protiv RB Salzburga je dobio zadnjih 14. minuta, no i to mu je bilo dovoljno da postigne jedini gol svoje momčadi te je natjerao trenera da već sljedeću utakmicu bude u početnom sastavu. Vizinger se sjajnom partijom i golom odužio svom treneru na povjerenju te je odmah na startu pokazao kako uprava kluba nije pogriješila što ga je dovela u klub.

Zanimljivo, da je Rijeka prije pet godina prepoznala talent mladog napadača te ga dovela iz omladinskog pogona Varaždina, no Vizinger nikad nije dobio pravu šansu na Rujevici. Prvu sezonu je proveo u drugoj momčadi Rijeke da bi ga nakon toga selili po raznim posudbama, a za prvu momčad Rijeke upisao je tek dva nastupa, točnije 65 minuta.

S poslovne strane, momčad s Rujevice je zaradila neki novac na Vizingeru, pripalo im je pola iznosa od transfera u Austriju, međutim odlaskom Čolaka ostali su bez prvog napadača pa su prisiljeni tražiti alternativu.

Navodno je na korak do Rujevice mladi napadač Dinama Sandro Kulenović, koji je zasigurno veliki talent, no za gol u službenim utakmicama ne zna već više od godinu dana pa se postavlja pitanje da li je Rijeka pogriješila što se olako odrekla napadača, koji trpa kao na traci. Međutim, Kulenoviću treba dati šansu pa donositi sud…

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Nel Pavletic/PIXSELL)

 


Tagovi

Dario VizingerWolfsberger

Ostale Vijesti