Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Rijeka bez vratara još dva do tri tjedna

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.09.21. | 11:27

Nije jedini čuvar mreže s Rujevice koji je izvan pogona zbog ozljede

Nogometaše Rijeke nakon reprezentativne stanke u rujnu prvo čeka domaća utakmica protiv Slaven Belupa, da bi zatim otišli na gostovanja kod Hrvatskog dragovoljca i momčadi Gorice. Na početku listopada, pak, dolaze na Aldo Drosinu kod Istre 1961 i to će im biti treće ligaško gostovanje zaredom.

Vijest nije nužno loša, jer su Kvarnerani na ovosezonskim gostovanjima već pokazali dobru formu. Na Poljudu su pobijedili Hajduk s 2:1, Dinamu su na Maksimiru zabili tri gola i stigli do boda, dok ih je od velike četvorke porazio jedino Osijek, minimalnim rezultatom. Kako su idući protivnici klubovi iz donjeg doma ljestvice HNL-a, mogu ciljati visoko.

Goran Tomić sigurno je zadovoljan time što mu se u kadar vraća krilni napadač Robert Murić, koji se nakon problema s aduktorom ponovno priključio ekipi u treninzima. Uz to, oporavio se Hrvoje Smolčić i treningu se vraća sutra, u ponedjeljak. Svi su igrači iz triju linija, dakle, spremni.

Problem su ostali – vratari. Kako pišu Sportske Novosti, prvi golman Nediljko Labrović neće biti spreman još dva do tri tjedna zbog problema s aduktorom, dok Nigerijac David Nwolokor individualno trenira kako bi se vratio u pun pogon nakon operacije ramena otprije nekoliko mjeseci.

Nema ni zbog toga bojazni u redovima momčadi, jer je na vrata stao iskusni Andrej Prskalo, koji je pokazao zašto je nekoć, ali i u utakmicama protiv Hajduka i Osijeka bio kapetan sasatava s Rujevice. Rijeka je nakon šest odigranih utakmica na tablici treća, ali bodovno izjednačena s Osijekom i Dinamom koji također imaju 13 bodova. Osječani su, pritom, odigrali susret više.



Tagovi

Nediljko LabrovićHNK RijekaGoran Tomić

Ostale Vijesti