Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Šibenik bio mogao pojačati obranu s iskusnim stoperom iz šampionske Rijeke

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.09.21. | 08:45

Brojne ozljede nagnale su ih na razmišljanje o bivšem defenzivcu

Čelnici Šibenika najavili su kako neće biti novih dolazaka na Šubićevac, no sila prilika govori da bi se takvo razmišljanje moglo promijeniti. Ozljede u obrani nagnale su ih da dodvedu novo pojačanje u obrani.

Naime, ozlijeđeni su Kvesić, Perić, Bilić i Indijac Jhingan. Reprezentativna pauza će dobro doći za oporavke. Kvesić i Perić mogli bi konkurirati za utakmicu s Dinamo, a s radom bi trebao krenuti i Jinghan. Bilićeva je ozljeda nešto kompleksnija pa će se s njegovim oporavkom čekati.

Stoga, kako javljaju SN, Šibenik želi angažirati 35-gdoišnjeg braniča Antu Kulušića. Iskusni branič je od ljeta bez kluba, a iza njega je iskustvo od 10 godina u Turskoj te epizode u Sheriffu i Rijeci s kojom je osvojio prvenstvo i Kup. SN navode kako je opet željan navući narančasti dres koji je nosio prije deset godina, a odluku trebaju amenovati kolumbijski vlasnici.

Ostvari li se ovaj transfer, njegova uloga bi bila slična onoj koju je imao Schildenfeld prošle sezone, a to je da bude dodatni osigurač šibenskoj obrani.



Tagovi

Ante KulušićNK Šibenik

Ostale Vijesti