Rendulić: Prognoze za Lovrića nisu dobre, Kalik: Mislim da je bio gol-aut, a ne korner

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.02.22. | 20:22

Gorica kasnim pogotkom prosula bod s Maksimira, gosti vidno razočarani

Iako je utakmica Dinama i Gorice završila uz ružne scene naguravanja između protivničkih igrača, na terenu se do tog incidenta nije događalo ništa neuobičajeno. Gosti su se na Maksimiru dugo držali, no presudio im je Mislav Oršić zabivši za pobjedu četiri minute prije kraja, računamo li i nadoknadu.

Iako se preko malih ekrana nije najbolje vidjelo što je prethodilo tom golu, trener i igrači Gorice smatraju da ga nije trebalo ni biti. Isto tako, brine ih i bolna grimasa Kristijana Lovrića, koji je morao napustiti igru prije kraja susreta.

Trener Rendulić dao je izjavu nakon utakmice i tvrdi, igrači su dali svoj maksimum.

“Prije svega čestitke momcima, ponosam na njih. Bili smo bez greške. Kompaktni smo bili, svaka im čast. Primiti gol onako kasno u utakmici, iz vjerojatno nepostojećeg kornera... Ali dobro, nije ni to najgore, nego što smo ostali bez Lovrića za iduću utakmicu, a prve prognoze nisu baš optimistične.”

Golem bi to bio udarac za Lovrića i Goricu općenito. Ponajbolji igrač ekipe je daleko najopasnije oružje za protivničke momčadi, bez njega je Gorica osjetno slabija. Što se tiče današnje igre, trener Rendulić se osvrnuo i na probleme koji su ga tištili cijeli tjedan…

“Dinamo nas je stiskao drugo poluvrijeme, ali s obzirom na njihovu kvalitetu, to je i za očekivati. Imali smo puno problema što s ozljedama, što s kartonima, ali smo opet pokazali da može odigrati jako dobro."

Izjavu je dao i jedini strijelac za Goricu na utakmici – Anthony Kalik.

 “Protiv Dinama očito neće i to je to. Nismo imali sreće, uvijek nekako izgubimo."

Frustracija sudačkom odlukom Bela je sveprisutna. I Kalik misli da nije bilo riječ o korneru.

“Mislim da smo igrali čvrstu utakmicu, dobro smo stali, imali su plan, oni su kvalitetna ekipa, ne znam što bi rekao. Što se tiče drugog gola, mislim da je bio gol-aut, ne bi komentirao suce, znate kako to ide.”

Za kraj, poruka podrške za Lovrića..

“Žao nam je Kikija, sutra će ići na pregled pa ćemo vidjeti kako je i što je.”

 


 


Tagovi

HNK GoricaKrunoslav RendulićAnthony Kalik

Ostale Vijesti