Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Remi Dinama i Gorice uz pogodak Drmića, predstavili se novi igrači

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.09.23. | 13:20

U utakmici koja je bila potpuno zatvorena za javnost zabio je igrač, kojega Jakirović vraća u život, aistirao mu još jedan 'zaboravljeni'

Reprezentativnu stanku iskoristio je Sergej Jakirović za pripremnu utakmicu s Goricom, u kojoj je na djelu mogao vidjeti i neke igrače, koji su dosad manje igrali i one koji su tek došli u Dinamo. Susret je završio remijem (1-1), Dinko Jeličić dobro je startao na klupi Gorice, nakon pobjede nad Rudešom upisao je remi u Maksimiru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica je bila potpuno zatvorena za javnost i medije, no, znamo da su igrali više-manje svi oni koji su ostali u klubu i nisu u reprezentacijama, a debitirali su za Dinamo i igrači, koji su tek stigli u Maksimir, poput Tibora Halilovića i Jouaquina Sose. Igrali su, dakako, i Takuro Kaneko, Maxime Bernauer, vratio se i već 'zaboravljeni' talent Gabriel Rukavina, koji je bio i asistent za pogodak, a onda je opet dobio neugodan udarac u gležanj. Valjda ovog puta nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi.

Inače, gol za Dinamo zabio je Josip Drmić, napadač, kojeg je Jakirović odlučio vratiti u život i 'na mapu', a iako je riječ o prijateljskoj utakmici, možda mu baš taj gol bude 'gorivo' i za službene utakmice, prva sljedeća je protiv Slavena Belupa u Zagrebu u subotu, a naš protiv Koprivničana Drmić ima najbolji skor. Od onih koji nisu s reprezentacijom, nisu igrali Matin Baturina, zbog potresa mozga iz Osijeka, te Josip Mišić.

Inače, pogodak za Goricu zabio je Lenny Ilečić, bivši Dinamov junior.

DINAMO (4-1-4-1): Nevistić – Pavlek, Bernauer, Šutalo, Sosa – Kujundžić - Kaneko, Halilović, Marin, Rukavina – Drmić.

Drugo poluvrijeme (4-4-2): Zagorac – Kegalj, Bernauer, Sosa, Ljubičić – Marin (od 62. Kaneko), Halilović (od 62. Baković), Kujundžić (od 62. Bulat), Rukavina (od 78. Cindrić) – Kulenović, Drmić. Trener: Sergej Jakirović.

GORICA (4-1-4-1): Banić – Munksgaard, Maloča, Krizmanić, Štiglec – Raspopović - Majstorović, Šroler, Mrzljak, Mitrović – Vujnović.

Drugo poluvrijeme (4-1-4-1): Radošević – Munksgaard, Matković, Krizmanić (od 62. Vuko), Leš – Mrzljak (od 62. Ndockyt, od 86. Hameed) - Majstorović (od 62. Matavž), Blummel, Šroler (od 62. Pršir), Ilečić – Jurić. Trener: Dinko Jeličić.

Strijelci: 0-1 - Ilečić (64.), 1-1 - Drmić (69., Rukavina). (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoHNK GoricaSergej JakirovićDinko Jeličić

Ostale Vijesti