Rebić umjesto Ibre novog partnera u napadu dobiva iz Primere?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.04.20. | 20:20

Napadač koji se nije snašao na Santiago Bernabeu postao bi ovim scenarijem suigrač našeg ofenzivca.

Luka Jović nije imao prvu sezonu iz snova u dresu Real Madrida, blago rečeno. Nakon što se cijele natjecateljske godine mučio te postigao svega dva pogotka (i to prosječnoj Osasuni i slabašnom Leganesu u uvjerljivim pobjedama), u lošem kontekstu njegovo se ime spominjalo i u vrijeme pandemije koronavirusa.

Mladi srpski napadač pobjegao je iz Španjolske u Srbiju unatoč nalogu lokalnih vlasti da se ne napušta samoizolacija, a pod paljbom medija je bio kako na Pirenejskom poluotoku, tako i u Beogradu. Ipak, situacija se smirila, a madridski As je nedavno prenio vijest kako Jović ostaje u Realu te kako dobiva novu šansu u narednoj sezoni.

No današnje izdanje Mundo Deportiva kao i nekih talijanskih medija donose informaciju kako se Milan našeg Ante Rebića zanima za usluge bivšeg topnika Eintrachta iz Franfurta te bi ga doveo na posudbu. Spominje se i interes Napolija, ali i Borussije Dormtund.

U Bundesligi je napadač stvorio ime, no navodno je kontakta između Milana i Reala po ovom pitanju već došlo. Iako je Joviću cijena poprilično pala od onih 60 milijuna koje je Kraljevski klub platio njemačkom prvoligašu, kupnja bi ipak bila prevelik zalogaj za sedmerostrukog prvaka Europe. Uostalom, u pitanju je ipak još uvijek ''mačak u vreći''.

Razlog koji je doveo do interesa Milana za 22-godišnjaka jest neizvjesnost vezano uz odluku o ostajanju Zlatana Ibrahimovića i odluči li se legendarni Šveđanin na novu stanicu u svojoj nogometnoj odiseji, mogli bi gledati hrvatsko-srpski tandem u napadu Rossonera.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Luka JovićReal MadridtransferiposudbaMilanZlatan Ibrahimović

Ostale Vijesti