Screenshot
Screenshot

Realova legenda oštro o Bjelici: "Rijetko se viđa da trener ima tako malo kontrole nad sobom"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 09:25

Bivši igrač Union Berlina objasnio je kada bi Bjelica mogao dobiti otkaz

Proslavljeni njemački nogometaš Toni Kroos u podcastu "Einfach mal Luppen", koji radi zajedno sa svojim bratom Felixom, progovorio je, između ostalog, o Nenadu Bjelici i Leroyu Sanéu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Zaista se ne viđa često da trener ima tako malo kontrole nad samim sobom. Upravo zato što trener predstavlja lice kluba, koje je već u Unionu posebno", rekao je Kroos.

Kroos je rekao da ga "u konačnici nije briga" hoće li zbog toga izgubiti posao, no jasan je podtekst bio da ga je iznenadila odluka kluba da ostane uz Bjelicu. Bjelica je na kraju suspendiran na tri utakmice od strane DFL-a. Union je za vikend, pak, u odsutnosti Bjelice uspio i pobijediti u dvoboju protiv Darmstadta.

"Ako pobijede sljedeće dvije utakmice", rekao je Toni Kroos, inače bivši igrač Uniona, kroz smijeh, "on će sigurno dobiti otkaz."

Dotaknuo se i jedne druge teme.

Jürgen Klopp gledao je publiku na Anfield Roadu u nedjelju sa suzama u očima. Dva dana nakon što je trener Liverpoola najavio odlazak na kraju sezone, prije utakmice FA kupa protiv Norwich Cityja, na tribinama su se mogli vidjeti transparenti "Hvala, šefe" i brojni drugi izrazi ljubavi. Klopp se vidno borio da ostane pribran. Proslavljeni njemački nogometaš Toni Kroos također ima najveće poštovanje prema sportskim i prije svega osobnim uspjesima njemačkog trenera.

"Iako već godinama radi u inozemstvu: ako biste radili ankete, on bi bio daleko najpopularniji trener, čak i u Njemačkoj. A sada to možete učiniti u Engleskoj ", rekao je Kroos u podcastu koji radi zajedno sa svojim bratom Felixom.

"Mislim da to nešto znači. Jürgen Klopp je sinonim za lojalnost, predanost, ljubav prema klubu - i na kraju dana, jednostavno uspjeh. Imam veliko poštovanje što je takvu odluku donio u trenutku uspjeha kluba."

Dodao je i kako bi rado vidio Kloppa na klupi Njemačke.

"Možete se samo nadati, barem kao njemački nogometni navijači, da ćete ga u nekom trenutku moći uvjeriti da obavlja bilo koju funkciju u Njemačkoj jer mislim da je to ono što smo željeli dugi niz godina i tako će i ostati", rekao je Kroos. (eg)




Tagovi

Nenad BjelicaUnion BerlinBundesligaToni KroosReal Madrid

Ostale Vijesti