Reuters
Reuters

Terzić suptilno 'bocnuo' Ten Haga nakon loših vijesti: "Nakon takve pauze, ne čudi da osjeti bol"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.02.24. | 08:28

Unatoč nedostatku minuta, Terzić je smatrao Sancha dovoljno spremnim za igru ​​dva dana nakon njegovog dolaska

Kovač i Bjelica još nisu sigurni kakva im je sudbina, a ne cvjeta cvijeće ni u 'Terzićevo poduzeće'. Naime, Borussia Dortmund otkrila je da je njihova zvijezda Jadon Sancho pretrpila ozljedu mišića, a Terzić kaže kako je razlog dugo neigranje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 23-godišnjak nije igrao od kolovoza prije povratka u Dortmund, gdje je u tri utakmice skupio dvije asistencije. Sanchovo javno prepucavanje s trenerom Uniteda Erikom ten Hagom, koje je počelo nakon utakmice s Arsenalom u rujnu, pokazalo je da engleski reprezentativac nije uspio 'kliknuti' Unitedu. Ten Hag je ostao pri svojim komentarima da je Sanchova loša razina treninga bila razlog za njegovo isključenje protiv Arsenala, ali je naznačio da bi ga mogao vratiti natrag u momčad ako se ispriča.

Unatoč nedostatku minuta, Terzić je smatrao Sancha dovoljno spremnim za igru ​​dva dana nakon njegovog dolaska. Igrao je tri puta u 15 dana, ali možda neće biti dostupan u Heidenheimu zbog ozljede.

"Nije mogao trenirati s momčadi oba posljednja dva dana jer je osjetio manje mišićne probleme kod aduktora, što ne čudi nakon duge pauze", rekao je Terzić za dortmundsku web stranicu.

"Nećemo preuzimati nikakve velike rizike i odlučit ćemo u narednim danima hoće li poći s nama u Heidenheim."



Ostale Vijesti