Real se ponovno spašava u sudačkoj nadoknadi – ponovno Ramos! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.12.16. | 22:52

'Kraljevski klub' je slavio na svom Santiago Bernabeu sa 3:2 protiv Deportiva, u utakmici u kojoj smo vidjeli čak dva preokreta.

Real Madrid je na svom stadionu dočekao 16. momčad prvenstva Deportivo iz La Corune, a domaći su imali puno teži posao nego što su očekivali prije susreta.

Mreže se nisu tresle prvih 45 minuta, ali već početkom drugog dijela krenuli su padati golovi. Poveo je 'Kraljevski klub' preko Alvara Morate koji je snažnim dalekometnim udarcem zabio za vodstvo.

Kada se činilo da će Real mirno privesti utakmicu kraju i eventualno postići još koji pogodak – preokret. U glavnoj ulozi se našao Joselu koji je u tri minute postigao dva pogotka za potpunu dramu na Santiago Bernabeuu. U 63. minuti zabio je efektno s vrha šesnaesterca, nakon što je Sergio Ramos neoprezno izgubio loptu pred Navasovim vratima. Samo dvije minute poslije momčad iz La Corune odigrava kontru u tri poteza, a Joselu na asistenciju Florina Andonea dovodi goste u vodstvo.

Real je nakon toga sve karte bacio u napad, što im se na kraju isplatilo. U 84. minuti Diaz izjednačava glavom nakon ubačaja iz prekida Lucasa Vasqueza. Nakon jednog prepucavanja i manjeg fizičkog obračuna između domaćih i gostujućih igrača, sudac je produžio utakmicu pet minuta.

Već smo svi naučili da je upravo to period kada Sergio Ramos postaje junak, a u to su se sada morali 'iz prve ruke' uvjeriti i navijači Deportiva. U drugoj minuti nadoknade Toni Kroos je ubacio iz kornera, a Ramos glavom zabija pod gredu za konačnih 3:2 i tako nakon pogotka Barceloni u zadnjim trenucima susreta, presuđuje i momčadi iz La Corune.

Trener 'Los Blancosa' Zinedine Zidane odlučio je odmarati Luku Modrića na ovoj utakmici koji nije bio ni na klupi, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

 


 

U ostalim utakmicama ovog kola odigranih ranije, Barcelona je slavila sa 3-0 u gostima kod Osasune, dok je Sociedad kod kuće pobijedio Valenciju 3-2. Jedini remi danas odigran je između Las Palmasa i Leganesa, a jedini gol za domaće zabio je hrvatski napadač Marko Livaja.

La liga, 15. kolo rezultati:

Real Madrid – Deportivo La Coruna 3:2 (Morata 50, Diaz 84', Ramos 90+2'/Joselu 63', 65')
Osasuna – Barcelona 0:3 (Suarez 59', Messi 72', 90+2')
Real Sociedad – Valencia 3:2 (Willian Jose 2', 24', Juanmi 90+1'/Parejo 36', Bakkali 90+3')
Las Palmas – Leganes 1:1 (Livaja 21'/Guerrero 76')

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Real MadridDeportivoSergio Ramos

Ostale Vijesti