REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Real Madrid i PSG zakazali razgovor sljedeći tjedan

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 16:08

Al Hilal i Chelsea također su navodno zainteresirani za potpisivanje Mbappea, iako je on osobno preferirao pridružiti se Real Madridu

U petak je Paris Saint-Germain donio odluku o prodaji Kyliana Mbappea, nakon odluke francuskog reprezentativnog napadača da ne potpiše novi ugovor u klubu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

PSG je odlučan u namjeri da Mbappea ne izgubi besplatno sljedećeg ljeta kada mu istekne ugovor, pa su katarski vlasnici pariškog kluba spremni sada unovčiti igrača kako bi mogli nadoknaditi sredstva koja su potrošili da ga potpišu iz Monaca.

Prema The Telegraphu, PSG će uskoro započeti razgovore s klubovima zainteresiranim za dovođenje Mbappea. Početak pregovora očekuje se sljedeći tjedan, a Real Madrid je dakako jedan od klubova s kojim su zakazani pregovori.

Al Hilal i Chelsea također su navodno zainteresirani za potpisivanje Mbappea, iako je on osobno preferirao pridružiti se Real Madridu. Međutim, Los Blancosi nisu spremni potpisati 24-godišnjaka ovog ljeta i radije bi pričekali da ga pokupe kao takozvanog slobodnog agenta 2024. godine.

Ostaje za vidjeti kako će se ovi novi momenti između Real Madrida i PSG-a sada odraziti na stav Kraljevskog kluba o potpisivanju Mbappea. Telegraph prognozira da će svim dosadašnjim nesuglasicama unatoč francuski reprezentativac nositi bijeli dres (Realov, a ne Hajdukov) u sljedećih 12 mjeseci. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéReal MadridPSGParis Saint-GermainLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti