SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Real je dobio Barcelonu, ali izgubio standardnog prvotimca do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.04.21. | 09:28

Teška ozljeda zasjenila veliku pobjedu.

Real Madrid je pobjedom protiv Barcelone rezultatom 2:1 napravio veliki korak prema obrani naslova prvaka La Lige, no to je skupo platio teškom ozljedom standardnog prvotimca.

Naime, Lucas Vazquez se pred kraj prvog poluvremena ozlijedio u duelu protiv Busquetsa te je morao napustiti igru, a umjesto njega na teren je ušao Odriozola.

Detaljni liječnički pregledi otkrili su da je ofenzivac Kraljevskog kluba ozlijedio križne ligamente koljena i čeka ga duža pauza. U najboljem slučaju će pauzirati tri mjeseca, no ukoliko bude morao na operaciju s terena bi mogao izbivati i godinu dana.

Lucasu na kraju sezone istječe ugovor s Realom te ga se povezivalo s raznim klubovima, no sad je pitanje tko će ga angažirati, a i produženje ugovor a s Kraljevskim klubom je pod znakom upitnika.

29-godišnji Vazquez je član Reala već 14 godina, prošao je sve selekcije kluba od U17 do Castille, a prvu seniorsku sezonu u La Ligi odradio je na posudbi u Espanyolu. Za Kraljevski klub je do sad upisao 240 nastupa, zabio 26 golova i pridodao 54 asistencije, dok je dres španjolske reprezentacije nosio devet puta.

Ove sezone je u svim natjecanjima za Real odigrao 34 susreta, zabio dva gola i upisao osam asistencija.



Tagovi

Lucas VazquezEl Clasico

Ostale Vijesti