RB Leipzig doveo zamjenu za Wernera iz RB Salzburga

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.07.20. | 09:23

Nastavlja se sjajna suradnja dva kluba istog sponzora, u jednom smjeru je otišlo 17 igrača, a u drugom 105 milijuna eura.

Prema pisanju njemačkog Sky Sporta, brzonogi napadač RB Salzburga Hee-chan Hwang novi je igrač RB Leipziga.

Bikovi iz Leipziga su Bikovima iz Salzburga za usluge Koreanca platili 15 milijuna eura, no taj iznos bi se s bonusima mogao povećati na 18 milijuna eura.

Hwang je imao brilijantu sezonu u Mozartovom gradu, u 38 odigranih utakmica u svim natjecanjima zabio je 16 golova i podijelio čak 21 asistenciju.

Klubovi su ovim transferom nastavili provjerenu praksu te je Koreanac već 17 igrač koji je u 10-ak godina Salzburg zamijenio Leipzigom. Od zvučnijih imena ovaj put su prošli Upamecano, Keita, Bernardo, Laimer, Haidara i Wolf, a RasenBallsport Leipzig je u suprotnom smjeru poslao 105 milijuna eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Andrew Yates/Reuters)

 


Tagovi

RB LeipzigRed Bull SalzburgHwang Hee-chantransferi

Ostale Vijesti