Rakitić u povratku na Nou Camp uzeo bod bivšim suigračima

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 22:49

Sevilla je okončala desetljeće dugu tradiciju i otišla iz katalonske prijestolnice neporažena.

Barcelona i Sevilla remizirali su na Nou Campu 1:1 te to označava kraj stopostotnog učinka oba sastava u novoj sezoni Primere.

Već u osmoj minuti gosti su poveli nakon kombinacije poslije kornera, kad je lopta došla do bivšeg igrača Milana, Susa, koji je oštro nabacio pred peterac Barce gdje se najbolje snašao odlični napadač Luuk de Jong i zakucao loptu mrežu za 0:1. Iako, unatoč snažnom udarcu iz velike blizine, Neto je bio čak i blizu da ga obrani.

No ovaj rezultat nije dugo stajao na semaforu. Deseta je minuta, Messi daje svoju tipičnu dugu loptu u prostor. Obrana Seville pokušava to dodavanje osujetiti, no odbijanac ne može bolje sletiti na nogu Phillipea Coutiha, koji bez previše muke trpa loptu u slabo branjenu mrežu.

Čini se da se Koeman nije šalio kad je rekao da će Brazilca (koji se praktički već dvije i pol godine otkako je otišao iz Liverpoola, ne može igrački pronaći) učiniti jednim od nosioca igre nove Barce. Tko zna, možda je Nizozemac dobio zadatak ''odozgo'' da stvori dojam kako skoro 150 milijuna eura za Brazilca nije bačeno.

Barca sad ima sedam bodova iz tri utakmice, a istim se bodovnim kontom mogu pohvaliti i Andalužani.

(foto: Action Images)


Tagovi

Ronald KoemanCoutinhoLuuk de JongLionel MessiPrimeraSevillaBarcelona

Ostale Vijesti