REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

PSG misli ozbiljno: Hakimi je i službeno igrač francuskog doprvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 18:13

Marokanac seli u Pariz nakon uspješne sezone u Interu

Nakon desetak dana neslužbenih glasina na Twitteru, napokon je vijest službena. Achraf Hakimi je prošao liječnički pregled i potpisao ugovor s PSG-om do ljeta 2025. godine.

Inter je s ovim transferom utržio 71 milijun eura u svoju blagajnu, čime Hakimi postaje i najskuplje plaćeni desni bek. Marokanac seli u Pariz zbog financijskog fair playa, koji je prema riječima slavnog transfer “insider” Fabrizia Romana, ovom prodajom u potpunosti ispoštovan. Inter više nije dužan prodati niti jednog “kapitalca”.

Achraf je sve do 2020. godine bio član madridskog Reala. Potom je prodan u redove novog talijanskog prvaka za 45 milijuna eura, što je reprezentativac klubu dobrim igrama – isplatio. Ipak, čini se da je Hakimi “žrtveno janje” za UEFA-ine financijske regulative, pa će sreću potražiti u Parizu. Transfer mu sigurno neće teško pasti, Marokanac će udvostručiti svoja dosadašnja primanja. Neslužbeno se doznaje kako će mu godišnja plaća iznositi vrtoglavih 10 milijuna eura!

Ako ništa, imat će s kime igrati. PSG ne odustaje od svog nauma da osvoji Ligu prvaka. Osim Hakimija, momčadi će se pridružiti i Donnarumma, Wijnaldum, a pred potpisom je i Sergio Ramos.

 



Tagovi

Achraf HakimiInterPSGtransferi

Ostale Vijesti