Prvotimac Barcelone odlazi zbog Messijevog šikaniranja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.06.19. | 17:03

Na pragu je potpisa za izravnog konkurenta u Primeri.

Barcelonina sezona propala je u manje od mjesec dana.

Nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka prokockali prednost od tri pogotka iz prve utakmice protiv Liverpoola, potom su neočekivano izgubili u finalu Kupa kralja od Valencije (2-1). Tako su ostali na jednom od potencijalna tri trofeja kojima su se nadali ovoga proljeća.

ODIGRAJ Tottenham – Liverpool

Prema svemu sudeći, određeni igrači iz svlačionice trenera Ernestea Valverdea platit će danak razočaravajućem kraju sezone. Iako su španjolski mediji već otpisali Valverdea kao bivšeg, on će se prema svemu sudeći zadržati na Camp Nou, ali jedan igrač više neće surađivati s njim, a razlog je ni manje ni više nego – Lionel Messi.

Kako prenosi Diario Gol, desni bočni Blaugrane, Nelson Semedo, našao se – prema vlastitom mišljenju – u nemilosti argentinskog čarobnjaka te je zatražio transfer iz kluba. Messi ga je navodno šikanirao i „nepošteno se ponašao“ prema njemu, inzistiravši kod Valverdea da u najbitnijim utakmicama ove sezone protiv Liverpoola na desnom boku krene sa Sergijem Robertom u udarnoj postavi.

Portugalski bek vjeruje da Messi drži uzde u svlačionici, piše isti izvor, a s obzirom da će Valverde vjerojatno ostati zatražio je transfer iz straha od Argentinčeve odmazde. Strah ga je za status u svlačionici sljedeće sezone te ne želi riskirati sjedenje na klupi.

Semedo trenutno vrijedi između 30 i 35 milijuna eura, koliko će Barca tražiti za njegove usluge, a najbliži potpisu za njegove usluge je madridski Atletico.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lionel MessiNelson Semedo

Ostale Vijesti