Prvi trening Vatrenih uoči odlučujuće utakmice, Dalić posebno pričao s trojicom nogometaša (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.11.19. | 19:16

Utakmica sa Slovačkom na rasporedu je u subotu na Rujevicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu će s početkom od 20:45 sati igrati odlučujuću utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. U goste Vatrenima na Rujevicu dolazi reprezentacija Slovačke, koju smo prije dva mjeseca svladali u Trnavi s visokih 4-0.

Izbornik Zlatko Dalić ima određenih problema sa slaganjem momčadi za ogled u Rijeci. Osim što zbog ozljeda neće biti Ivana Rakitića i Andreja Kramarića, sve najviše zanima tko će startati u zadnjoj liniji, s obzirom na to da zbog kartona nema Dejana Lovrena i Domagoja Vide.

Prema svemu sudeći u posljednjoj liniji zaigrat će Borna Barišić na lijevoj strani, a desnom boku trebao bi biti Tin Jedvaj. Stoperske pozicije u tom slučaju trebali bi držati Dino Perić i Duje Ćaleta-Car jer i Matej Mitrović ima problema s ozljedama.

U ponedjeljak navečer, Vatreni su odradili prvi trening na Maksimiru, a tijekom samog zagrijavanja, Dalić je posebno na razgovor 'nasamo' pozvao trojicu igrača – Duju Ćaletu-Cara, Tina Jedvaja i Dinu Perića. Moglo bi se pretpostaviti da su oni sigurni starteri, a Dalić na ovih način priprema na određene uloge u kojima bi trebala sva trojica zasjati u subotu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Kvalifikacije za EuroSlovačka nogometna reprezentacijaRujevicaDino PerićTin JedvajDuje Ćaleta-CarZlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti