Prvi gol u HNL-u nakon tri mjeseca: Mamut bombom probio dekoncentriranog Posavca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.06.20. | 21:07

Golman Hajduka počastio nekadašnju nadu Bilih.

Odigrano je 45 minuta prve utakmice HNL nakon tri mjeseca, u kojoj Inter iz Zaprešića na Poljudu vodi protiv Hajduka 0:1.

Splićani su dominirali većinom prvog dijela, no u 30. minuti gosti su sjajnim, ali pomalo komičnim golom došli do vodstva. Mamut je opalio iz slobodnog udarca sa nekih 30-ak metara, a lopta je iznenadila Posavca i završila u mreži.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/F5cz8hcaXP0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Mamut je u 42. minuti skoro zabio još spektakularniji gol, kad je opalio sa sredine terena vidjevši istrčalog Posavca, no ovoga puta vratar Bilih je uspio nekako izbaciti loptu preko vratnice.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Josip PosavecIvan Mamut

Ostale Vijesti